Saját KB bal
Saját KB jobb

Kutyás képekkel gyógyul a rákos fiú

Több mint félmillió kutyát küldtek Facebookon a rákos fiúnak. Futótűzként terjedt el a 16 éves Anthony számára létrehozott Facebook-esemény oldala, amelyben arra kérték a felhasználókat, osszanak meg kutyájukról képeket a rákos fiúnak. Azóta cicákról, sőt egy lóról is érkezett fotó – írja az origo.hu.

A 16 éves Anthony Lyons rákos: az arizonai Phoenix Gyermekkórház gyakori látogatója, odajár kemoterápiára. A folytonos kezelések miatt alig látja kutyáit, ezért a legtöbb időt általában a terápiás kutyákkal tölti.

A család, hogy jókedvre derítse, létrehozott egy Facebook-oldalt neki, ahová bárki posztolhat a kutyájáról képet – ami viszont ekkor történt, arra igazán nem számítottak. Elkezdtek a világ minden pontjáról érkezni a képek, több mint 1,3 millió ember csatlakozott az eseményhez, és több mint félmillió fotót osztottak meg Anthony számár

Hongkongtól Dubajig mindenhonnan érkeztek képek, már nem csak kutyákról, de cicákról, sőt egy lóról is – köszönetképp a legjobbakat a fiú egy dedikált Instagram-oldalon teszi közzé, hogy minél többen láthassák.

Anthony Lyons a kórházban – Forrás: Photo Doggies for Anthony Instagram-oldal

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: origo.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...