Saját KB bal
Saját KB jobb

Minden fajtának megvan a maga fekete báránya – a hatalmas ki mit nem tud rovat

Bár fantasztikus tulajdonságokat és funkciókat tenyésztettek ki a szakemberek hosszú évek során a különböző kutyafajtákban, de mindig van jópár olyan egyed, aki rácáfol mindenre, amit elvileg tudnia kellene. Víztől rettegő vadászkutya, ásni nem tudó tacskó, és László, a magyar vizsla keverék, aki még a labdát sem tudja visszahozni. Íme a fajtájukat leginkább meghazudtoló ebek.

 

# Ő Winston. Winston-t vakvezető kutyának képezték ki, de megbukott a teszteken, mert túl lusta volt. Hivatalosan „alacsony volt a motivációja”. Azóta ideje 95%-át szundikálással tölti.

 

# Ő Murdoch, a legendás ír farkas. Farkasok, jávorszarvas vadászatára tenyésztették ki, valamint arra, hogy férfiakat rántson le a csatában a lovukról. Ma ő hivatalos hízelgő, hústolvaj és még a saját pukijaitól is meglepődik.

 

# Ő Piper. Piper egy berni pásztor. Arra tenyésztették, hogy őrizze a marha állományt, és képes testsúlya tízszeresét is elhúzni, tehát közel 540 kilogrammot. Piper 19 órát alszik egy nap. Alkalmanként az ágyról átfekszik a kanapéra.

 

# Ő Emmett. Emmett egy róka kopó. De ő valójában egy szerető, nem egy vadász.

 

# Ő Archie. Archie cocker spániel, eredetileg vadászkutya. Ugatja az órát.

 

# Ő Jed. Jed border collie, birkák terelésére tenyésztették ki. Kitűnik a bicikli terelő technikájával és a tenisz labdák tönkretételével.

 

# Ő Edmund., Edmund egy pointer, vadászatokra tenyésztették. Edmund valójában egy elkényeztetett, henye semmirekellő, minden fegyelem híján van, aki rendszeresen lelép és megkerget mindent, amin szőr van.

 

# Ő William. William egy tacskó, kotorékeb, feladata, hogy borzokat és nyulakat húzzon ki a lyukból. William még azt sem tudja, hogy kell ásni.

 

# Ő Kyra. Kyrát arra tenyésztették, hogy a vadászaton kihozza a szárnyasokat a mocsárból. Kyra annyit tud, hogy kinyomozza a vizek forrását, de mivel Skóciában élünk, ez nem tűnik túl hasznosnak.

 

# Ő Charlie. Charlie eredetileg birkákat kellene, hogy tereljen. De neki sokkal kényelmesebb, ha egyszerűen csak bölcsen néz.

 

# Ő Newton. Eredetileg arra tenyésztették, hogy kihozza a kacsákat a vízből. Newton retteg a víztől, ám remekül melegen tartja a lábaidat órákon keresztül. Minden nap foglalkozik a postással.

 

# Ő Tilly. Tilly egy golden retriever. Rájött, hogy elég sokáig vár, akkor az emberek visszahozzák az eldobált játékokat, és akkor neki már nem kell.

 

# Ő Buddy. Buddy-t rókavadászatra tenyésztették ki. Ő jobban szeret koktélokat szürcsölni és majszolni a bárban.

 

# Ő Kodi. Kodi egy mentett kutya, félig ridgeback, oroszlánok ellen használták régen. Kodi retteg a víztől, és soha nem alszik egyedül.

 

# Ő Woody. Egész napos munkája abból áll, hogy megpróbál könnyíteni rajtad, legyen szó bármilyen ételről, amit meg akarsz enni.

 

# Ő Gregor. Gregort vakvezető kutyának képezték ki, de túl barátságos volt, így állandóan eltérült a feladattól és elment barátkozni.

 

# Lett kolbászvadász-kutya. Kretén természete következtében a gyengébb, idősebb szelet kenyereket tudja levadászni.

 

# Ő Maizy. Maizy border terrier, arra tenyésztették, hogy terrorizáljon kisebb emlősöket és az elégtelenül aktív gazdikat, valamint hogy levadásszon pár kényelmes helyet egy kis szunyókáláshoz.

 

# Ő Percy. Percy egy saluki, a sivatag vadásza, akik anno gazellákat vadásztak le. 4 év alatt Percy egy mókust kapott el, akit sértetlenül szedtünk ki a szájából. Jobban szeret szundikálni.

 

# ÉS VÉGÜL DE NEM UTOLSÓSORBAN Ő ITT LÁSZLÓ! László egy magyar vizsla – labrador mix. Eredetileg remek vadászkutya lenne. De László inkább az állandó figyelmet vadássza és nagyon rossz a labda visszahozós játékban.

 

Ha még van kedvetek nevetni:

A világ leghíresebb bullterrierje újra akcióban

A 25 legjobb – amikor – kezdetű kutyás mondat

Humor csokor a gazdik tollából

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: boredpanda
Hozzászólások
Töltés...
További érdekes cikkek

Weboldalunk a felhasználói élmény növelése érdekében sütiket használ. Elfogadom Tovább olvasok