A család legkisebb fia az egyetlen, akit a bántalmazott, rettegő kutya imád

Nora egy végletekig rettegő kutya. Előző tulajdonosai súlyosan bántalmazták kölyök korában, így szinte mindentől fél, ami él és mozog – kivéve egyetlen embert, új családja legfiatalabb tagját, Archie-t. 

Nora-t hét évvel ezelőtt fogadta örökbe egy házaspár, még mielőtt gyerekeik születtek. Annak ellenére, hogy az eb befelé forduló volt és szinte mindentől halálra rémült, új gazdája, Elisabeth tudta, hogy egyszer nagyszerű családi kedvenc válik majd belőle. Nora nem okozott csalódást.

Elisabeth-et különösen lenyűgözi a különleges kapcsolat, ami Nora és legkisebb gyermekük, Archie között kialakult. A duó elválaszthatatlan. Ha Archie fürdik, Nora a fürdőkád mellett fekszik, arra várva, hogy kisbarátja kijusson.

A gazdi annyi csodálatos pillanatot él meg gyermeke és kutyája között – tudja Nora hátterét és állapotát, hogy szinte minden lépésüket dokumentálja. Az Instagram-on közel 100 000 ember követi a szívmelengető barátságot.

A szülők mindig is azt tanították a gyerekeknek, hogy tiszteljék és szeressék az állatokat, így nem csoda, hogy a család létszáma szépen felduzzadt az idők során. A három kisgyereken és Norán kívül még velük él két mentett kutya, 3 mentett cica.

 

Ha gyerek-kutya páros:

Kutyák és gazdájuk első közös pillanatai

Hogyan teszik könnyebbé a kutyák a tinédzserek életét?

Hogy segítsünk gyermekünknek kutyánk halálakor?

Ahol a gyerekek és kutyák angyali párost alkotnak

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: boredpanda
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...