Saját KB bal
Saját KB jobb

Mobil alkalmazásban a Kutyabarát.hu és partnerei

A Vigyél Haza Alapítvány és a Telenor együttműködésének eredményeképpen létezik egy olyan mobil alkalmazás, melynek segítségével nemcsak elveszett, vagy talált kutyáknak segíthetünk hazajutni, hanem kutyabarát szállást, éttermet, kutyafuttatót találhatunk tartózkodási helyünk közelében, de baj esetén segíthetünk kedvencünknek is.

Az okostelefonokra (androidos telefonra és iPhonra) letölthető alkalmazás, mely az interneten is elérhető (http://w-ebkereso.hu/), számos hasznos funkciót tartalmaz. Segítségével megtalálhatjuk elveszett kutyánkat, vagy segíthetünk hazajutni a talált négylábúnak, de megkereshetjük a legközelebbi mikrochip leolvasó helyet, vagy menhelyet is.

Tartózkodási helyünk közelében kereshetünk kutyabarát éttermet, szálláshelyet, vagy akár kutyafuttatót, hiszen a Kutyabarát.hu partnerei automatikusan bekerülnek ebbe az adatbázisba is.

A kutyaelsősegély anyag segítségével pedig számos esetben segíthetünk saját, vagy idegen kutyáknak, így az állatorvosi ellátás megérkezéséig enyhíthetjük a fájdalmat, de akár még életet is menthetünk.

Nézzétek meg az alkalmazást bemutató videót:

Az applikáció automatikusan érzékeli, ha angol nyelvű készülékre töltik le, így tartalma is ezen a nyelven jelenik meg, így szélesíti a lehetséges felhasználók körét.

A bemutatkozó videó angolul:

Töltsétek le Ti is!

 

Olvassátok el a Vigyél Haza Alapítvány alkalmazásáról szóló korábbi cikkeinket is:

Már vidéki étteremben is található mikrochip leolvasó

Mobil applikáción a kutyaelsősegély

Megújult szolgáltatások és partnerek a Vigyél Haza mobil applikációjában

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...

Weboldalunk a felhasználói élmény növelése érdekében sütiket használ. Elfogadom Tovább olvasok