Szívférgesség - csak egyszerűen

Szívférgesség - csak egyszerűen

2014 JÚL 02  |  Hasznos

A szívférgességről, annak megelőzéséről készült ez a közel 12 perces videó, mely közérthetően és grafikus elemekkel kiegészítve járja körbe a kutyák számára akár halálosan is végződő betegséget. Mindenkinek ajánljuk a videó megtekintését!

 

A videót a "Zállatorvos" nevű felhasználó töltötte fel a YouTube-ra. E csatorna célja, hogy humorba csomagolt tudást csepegtessen a fejekbe elsősorban a kisállat-egészségügy témájában. A videókat állatorvos írja / szerkeszti / narrálja, tehát halovány segédfogalma van arról, hogy mit beszél, ráadásul (majdnem) minden témát lektoráltat az adott területen szaktekintélynek minősülő kollégájával.

Csilli-villi effektek és bombasztikus megjelenés... Nos, ez nem a Zállatorvos fő karaktere, de talán nem csökken tőle számottevően a tartalom élvezeti értéke.

Kérlek, tartsd észben, hogy nem egy tanácsadó, hanem ismeretterjesztő oldalon jársz! A csatorna nem kíván távdiagnózist nyújtani, sem látatlanban kezelési tervet felállítani egyes állatok számára. Témába vágó kérdést természetesen feltehetsz, de ne gondold, hogy az internetes chat helyettesítheti az állatorvosi vizsgálatot és ellátást!

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: YouTube.com

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Dasenka kutyakozmetika

Dasenka kutyakozmetika

Sovány Vigasz Pilisvörösvár

Sovány Vigasz Pilisvörösvár

Füzér utca - Endre utca sarok kutyafuttató

Füzér utca - Endre utca sarok kutyafuttató

Hotel Gondola

Hotel Gondola