Kiegészítők, amelyek nélkül (nem) lehet élni

A kutyás kiegészítők végtelennek tűnő tárházában olykor meglepő darabokba botlunk, amelyekről nehéz megmondani, hogy a praktikum, vagy a divat inspirálta-e őket.  Cikksorozatunk első részében a kutyák számára készített mintás hátizsákokat mutatjuk meg nektek.

 

Az Instagramon való bóklászás közben egyre több olyan termék jön szembe mindannyiunkkal, amit már nem emberek, hanem négylábúak reklámoznak. Nem csupán eledelekről van szó, hanem például kutyák számára készített hátizsákokról, csak hogy egyet említsünk a sok közül. Utóbbival éppen a napokban találkoztunk két elbűvölő corgi közösségi oldalán. Az ebek a Bark Industry színes táskájával szerepelnek a képen, és látszólag úgy viselik, mintha rájuk teremtették volna.

A hevedereket is gyártó márka egyébként egy kanadai házaspár ötlete, akik megelégelték, hogy silány minőségű kiegészítők öntik el a piacot. Facebook oldaluk szerint azt szerették volna, hogy a viselhető darabok a lehető legmagasabb minőségben, a kényelem és értékállóság garantálása mellett legyenek elérhetőek gazdik és négylábúik számára. Fontosnak tartják kiemelni, hogy nem pénzszerzési eszközként, hanem hivatásként tekintenek az üzletükre, és elsősorban az a céljuk, hogy vásárlóik elégedetten, boldogan használják a tőlük beszerzett kellékeket.

kutyabarat kutyabarát kutya

A változatos mintákkal, egyebek mellett unikornisos kiszerelésben is kapható táskák kétségtelenül jól néznek ki, de tényleg szükség van rájuk? És egyébként is, mit tarthatunk a kutyusok apró hátizsákjában? A termék leírása alapján egyebek mellett akad hely jutalomfalatoknak, kisebb játékoknak, használatlan kutyapiszok felszedő zacskónak, és a póráznak is. A honlapon látható néhány vásárlói visszajelzés szerint az ebek hamar megkedvelték a divatos kiegészítőt, látszólag nem találják kényelmetlennek azt.

kutyabarat kutyabarát kutya

Mennyire találjátok hasznosnak?

 

Szerencsi Évi

 

(Kutyabarát.hu)

 

Képek forrása: Bark Industry (barkindustry.com)

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...