A fiatal fotós a kutyája és kacsája közti barátsággal szeretné elgondolkodtatni az embereket


Natacha mindössze 18 éves, egyelőre amatőr fényképészként próbálgatja magát. Ennek ellenére képei lenyűgözők, és főleg azok, akiket ábrázolnak. Kutyája és kacsája kapcsolatával szeretné megmutatni a világnak, hogy miden állatban mennyi érzékenység lakozik.

 

Natacha egy dél-franciaországi farmon él családjával. Az egyik szenvedélye a fotózás, a másik az állatok, így előszeretettel kombinálja a kettőt, hiszen jól megférnek egymással. Ahogy két házikedvence is, az idős német juhászkutya, Vendetta és az indiai futókacsa, Lemony is.

Vendetta neve megtévesztő, hiszen semmilyen vérbosszút nem tervelt ki soha életében, sőt: Natacha elmesélése alapján olyan jámbor, hogy lényegében mindenkit szeret, aki erre a világra született. Ennek ellenére, amikor Lemony megérkezett idén nyáron a farmra, Natacha nem tervezte őket összeszoktatni. Kutyájában megbízott, inkább a kacsa reakciójától tartott, félt, hogy nagyon megijedne a hatalmas ebtől. A kacsa végül döntött helyette, és elkezdte mindenhova követni Vendettát.

Az eb is teljesen belehabarodott a tollas jószágba, és mivel mindketten imádták a vizet, Natacha együtt kezdte őket lehordani a közeli tóhoz fürdeni, sőt, még a városba is együtt mentek.

Natacha szerint nagyon fontos, hogy az emberek elkezdjenek máshogy tekinteni az állatokra, és meglássák azt, amit szeretne képeivel megmutatni: hogy minden állat érző lény, akik képesek szeretni és kötődni más élőlényekhez.

 

Láttunk már érdekes barátságokat:

Terápiás kutyákkal nőttek fel a stresszes gepárdok

Egyikük örökbe fogadta a kecskéket

Egy kutya pedig bengáli tigris kölyköket nevel

Ebédlopásnak indult, csodálatos barátság lett belőle

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: boredpanda

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...