Egy elégedetlen idős kutya fergeteges levele a siheder ebekhez

A Barkpost kutyás oldal nyílt levelet kapott, amit boldogan közölt le: egy idős kutya kereste meg őket néhány gondolatával. Levelében a következő generációnak szeretett volna üzenni, és segíteni, hogy egy kicsit szimpatikusabb életet éljenek „ezek a mai fiatalok”.

 

Na helló, fiatal kölkök,

Mi vagyunk azok, az őszülő bolondok, akik odavakkantanak nektek a parkban. Az idős ebek, akik néznek titeket, ahogy körbe körbe rohangáltok, mindenre ugatva, ami csak a látóteretekbe kerül, akiknek a fenekébe haraptok a kis tűhegyes cápafogaitokkal, amikor még azt sem tanultátok meg, hogyan kell normálisan megszaglászni a másikat.

Talán öregszünk, de olyanok vagyunk, mint a minőségi sajt: a korral csak egyre jobbak (és egyre illatosabbak) leszünk.

Bárcsak lehetne ez a levél egyfajta bátorítás vagy időskori bölcsesség, de az igazság az, ti mind megbolondultatok! Elpocsékoljátok a fiatalságot. Szóval megkímélünk titeket néhány hascsikarástól, és remélhetőleg tanultok is valamit belőle!

 

1. Miért van ilyen sok idióta nevetek, mint Chili-ke meg Gnocchi-ka?

Mi a baj a Rex-el vagy a Lucky-val?! Amikor halljuk, hogy a szüleitek szólítanak benneteket, nem tudjuk, hogy a kutyájukat keresik vagy egy recet hozzávalóit kiabálják!

 

2. Le tudjátok tenni legalább egy percre az insta-dogot?

Hány fotóra és pózra van szüksége egy sihedernek? Készítsetek egyetlen cuki családi fotót és kész is vagytok! A kutyának egyetlen jelölésre van szüksége, és ez nem a bejelölés meg a #hashtag!

 

3. Mit akartok ezzel a sok vacak kiegészítővel? Modell napszemcsik? Minél idiótább ruhák, jelmezek?

Adj nekünk egy nyakörvet bilétával, és indulhatunk is. Na jó, talán egy kis sapkát meg egy csokornyakkendőt, de tényleg ennyi az annyi.

 

4. Ki az a snapchat és milyen fajta kutya ő?

Ha legközelebb egy ember rátok szegezi a fényes, csili-vili kamerás mobiltelefonját, kapjátok ki a kezéből és legyetek benne biztosak, hogy a patak legmélyére hajítottátok be.

 

5. Megteszitek, hogy nem hívjátok többé egymást cimbinek, barinak meg tesinek?

Kutyák vagyunk, egy nemes klán tagjai. Nem kutyulik, kolbik, pajtik, haverek meg bármi, amit ti, kölkök mondtok egymásra. Nincs másra szükségetek, mint egyetlen szóra, és egy jól irányzott taslira a fejetekre: K-U-T-Y-A!

 

6. Fürdés… Ez komoly?!

Épp a fürdőben vagytok? Vagy a kozmetikában? Tényleg hagyjátok, hogy a szüleitek kicicomázzanak és eltüntessék rólatok az összes szagot? Ez szégyen.

Megértjük, hogy nem tudtok mindannyian olyan egyszerűek és klasszikusak lenni, mint egy tenisz labda. De komolyan, srácok, néhány dolgot azért igazán eltanulhatnátok tőlünk, szenioroktól! Higgyétek el: értékelni fogjátok a tippjeinket, ha ti is megöregedtek!

 

Köszönjük a figyelmet és minden jót nektek,

Az idős kutyák

 

Cikkajánló:

Minden fajtának megvan a maga fekete báránya – a hatalmas ki mit nem tud rovat

Így néz ki a szeretet

A kutya és az ő legjobb barátja a világon: a tégla

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: barkpost

 

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...