A hétköznapi kutya apukás jótékonysági naptárnál nem lesz cukibb 2019-ben

A hétköznapi kutya apukás jótékonysági naptárnál nem lesz cukibb 2019-ben

2018 AUG 10  |  Hasznos

2019-ben nem is történhet majd jobb dolog a texas-i mentett kutyákkal, mint hogy olyan naptár bevételéből támogatják őket, ami a hétköznapi pasik és a kutyák közti különleges és szerethető kapcsolatot célozza meg. A piacon számtalan „szexi férfi és kutya” naptár kapható a hölgyek szívének megdobogtatására, de Ricki Beason fotós kijött a legújabb ötlettel: a hétköznapi kutya apukák is képesek fejeket elcsavarni, sőt!

 

A „Dad bods and Dogs” 2019-es naptár lényege, hogy olyan pasikat mutat meg a lapjain, akik teljesen egyszerű – olykor humoros vagy megható képekben mutatják meg az örökbe fogadott kutyákkal való együttélés szépségeit.

A projektben a népszerű fotós, Ricki Beason három nagy állatvédő szervezettel működött együtt a texas-i régióból: a The Love Pit, a Rescue Row és az Astasia’s Angels Animal Rescue-val. A naptárból származó bevétel természetesen a mentőcsapatoké. A hírverésnek köszönhetően a naptár még ki sem jött, de a lapjain szereplő kutyák közül már jópárat örökbe is fogadtak.

A fotós hölgy azt nyilatkozta, hogy szeretett volna inkább valami rendhagyó ötlettel előrukkolni, mint a tipikus naptárok. – Észrevettem tavaly, hogy rengeteg szexi pasis kutyásnaptár van a piacon, már akkor tudtam, hogy valami változást kell vinni ebbe. Azt szerettem volna, ha a férfiak egyszerű jófiúknak látszanak, akik a fejünkben élnek, mint hétköznapi „kutya apukák”. Azt szerettem volna, hogy az emberek a naptárt látva nevessenek, mosolyogjanak. -

 

Hazánk állatmentői is nagyon kreatívak, de külföldön is nagy siker a kutyás naptár:

Jótékony célú naptárral segít az árva kutyákon a Magyar Vízilabda Válogatott

Női támogatóinak kedveskedik az etyeki menhely

Egymillió dollár bevétel egy jótékonysági naptárból

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: huffingtonpost

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Édesmindegy desszertbár

Édesmindegy desszertbár

DORKO Flagship Store

DORKO Flagship Store

Magyar Terápiás és Segítőkutyás Szövetség Egyesület

Magyar Terápiás és Segítőkutyás Szövetség Egyesület

Lila Fehérke Söröző

Lila Fehérke Söröző