A különleges kinézetű kutya segít gazdájának, miután két másik kutyája rákos lett

Novi talán pár embert zavarba hozna kinézetével, de egyben lenyűgöző is, mennyire hasonlít egy farkasra. A fantasztikusan szép eb különleges szerepet tölt be gazdája életében és munkájában egyaránt. Melinda Sargent két kutyáját veszítette el rákos megbetegedés miatt, amit szerinte az ebek körüli kemikáliák okoztak. Akkor kezdte el saját üzletét építeni, és kizárólag természetes anyagokat tartalmazó élősködők elleni szereket árusítani. Mára egy virágzó üzlete van és egy kiváló négylábú partnere, aki mindenhol nagy szenzációt okoz.

 

Snowy és Timber volt Melinda két szeretett kutyája. Mindkettőjüket a szájuk körüli rákos elváltozással diagnosztizálták, Snowy az erős vegyszeres összetevőket tartalmazó élősködők elleni szerekre is nagyon súlyos reakciókat mutatott.

Melinda akkor kezdett bele saját üzletébe, amivel szeretné bebizonyítani: a kullancsokat és bolhákat természetes összetevőkkel is távol lehet tartani.

Az általa szervezett találkozókon is folyamatosan igyekszik felhívni a gazdik figyelmét a kutyáikat körülvevő kemikáliák veszélyeire.

Úgy gondolja, távol tartani a mérgező anyagokat az otthonunktól és a kedvenceinktől nem lehet túl komplikált feladat.

Ebben a munkában segít neki Novi, a különleges farkas kinézetű eb, akivel igyekeznek népszerűsíteni az egészséges életet. Fotóikon keresztül osztják meg, hogy milyen boldognak lenni.

Virágot szagolni, várni a többi turistát.

Vagy épp csak ugatni a holdra.

 

Cikkajánló:

A hölgy és kutyája egyszerre küzdött meg a rákkal – mindketten jól vannak

A túra imádó kutya és macska a legédesebb pár

10 étel, ami segít a rák elleni harcban és a megelőzésben

Így ismerd fel időben kutyád rákos megbetegedését

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: boredpanda

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...