Saját KB bal
Saját KB jobb

A balett táncosok a kutyák segítségével fogadtatják el a táncot az emberekkel

A balett sokak szemében idegen, nem könnyen elfogadható táncműfaj. Ezért egy fotográfus házaspár tavaly úgy döntött, hogy a legeslegszerethetőbb állatokkal fogja közelebb hozni az emberek szívéhez ezt a csodálatos művészetet. Természetesen nem eshetett másra a választás, mint a kutyákra, és mondhatjuk: megvettük a balettot.

Kelly és Ian mindketten fényképészként dolgoznak. A hölgy tavaly gondolt egyet, és szeretett volna elkészíteni egy fotósorozatot táncosokról – kutyák társaságában. Férje először nem értette a koncepció miértjét, hiszen nem tudta elképzelni, hol van közös pont a két téma között. Mivel alapvetően marketing fotósként dolgoztak, így felesége gyorsan rávilágított a lényegre: ha azt szeretnék, hogy az emberek nyitottabbak legyenek a balett műfajára, akkor el kell adni nekik – és lehetett mellényúlni akkor, amikor valaki kutyákkal próbált eladni valamit? Soha.

A balett sokak szemében tűnhet túlfeszített és elérhetetlen világnak. Ezzel a projekttel szerették volna bemutatni a könnyed, boldog, gyönyörű oldalát. A pár eredeti ötlete mára valódi hivatássá vált, mert meglátták benne azt a szépséget, amit egy ember és egy kutya együtt jelent.

Csodálatos fotósorozatok:

Megható fotósorozat, hogyan öregszenek kutyáink

Csodálatos fotósorozat Down-szindrómás állatokról

Fantasztikus téli fotósorozat Andy Seliverstoff-tól

A 21. század kutyái 6 elgondolkodtató fotón

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: dancersanddogs

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...