Valódi kutyákkal kampányolt kamuvideókban a Vigyél Haza Alapítvány

Valódi kutyákkal kampányolt kamuvideókban a Vigyél Haza Alapítvány

2018 MÁJ 20  |  Hasznos

Az adónk 1%-áról nyilatkozni ma már annyira egyszerű, mint megnyitni egy cukikutyás videót, sokan mégis megfeledkeznek erről, pedig ez az 1% rengeteg szervezetnek létfontosságú támogatást jelent. A Vigyél Haza Alapítvány ezért idén egy olyan álportállal kampányolt, mely főszereplői a mentett kutyák, így próbálnak több támogatást szerezni a munkájukhoz.

2017-től a NAV átvállalta a magánszemélyek adóbevallását, ezért tavaly óta sokkal kevesebben nyilatkoztak adójuk 1%-áról különböző szervezetek, így a Vigyél Haza Alapítvány javára is.

Miért? Mert a legtöbben elfelejtik, hogy nekik kell megcsinálni az 1%-ról való rendelkezést, nem tudják hol kell nyilatkozni, mert bonyolultnak tűnik, macerás...

A Vigyél Haza Alapítvány ezért idén egy olyan álportállal kampányolt, mely főszereplői az alapítvány védencei. Az Elolvadsz.hu 20+ boldog kutyás videót ígér, de ha a beágyazott videókra kattintunk, a betöltődés elakad 99%-nál, majd felugrik egy üzenet: a kutyák boldogságához hiányzik az a bizonyos 1%, amit csak mi tudunk nekik adni, az adónk 1%-a segítségével.

Tudtuk, hogy pár embernél „ki fogjuk verni a biztosítékot”, hiszen szokatlan dolog cuki kutyás videókat ígérni, majd támogatásra buzdítani a gyanútlan netezőt, de szerettük volna felrázni az embereket: többszáz cukiság-like sem helyettesi az a segítséget, ami ráadásul semmibe sem kerül, csak egy kis figyelembe. No és persze valahogy ki kellett tűnni a reklámzajból is, és az idő is szorít, hiszen az 1%-os nyilatkozatok határideje május 22. – mondták az oldal készítői.   

www.elolvadsz.hu

 

 

(Kutyabarát.hu)

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

FitCandy

FitCandy

Örs vezér téri kutyafuttató

Örs vezér téri kutyafuttató

California Coffee Company - Teréz körút

California Coffee Company - Teréz körút

Orpheus Állatvédő Egyesület

Orpheus Állatvédő Egyesület