Valódi kutyákkal kampányolt kamuvideókban a Vigyél Haza Alapítvány

Valódi kutyákkal kampányolt kamuvideókban a Vigyél Haza Alapítvány

2018 MÁJ 20  |  Hasznos

Az adónk 1%-áról nyilatkozni ma már annyira egyszerű, mint megnyitni egy cukikutyás videót, sokan mégis megfeledkeznek erről, pedig ez az 1% rengeteg szervezetnek létfontosságú támogatást jelent. A Vigyél Haza Alapítvány ezért idén egy olyan álportállal kampányolt, mely főszereplői a mentett kutyák, így próbálnak több támogatást szerezni a munkájukhoz.

2017-től a NAV átvállalta a magánszemélyek adóbevallását, ezért tavaly óta sokkal kevesebben nyilatkoztak adójuk 1%-áról különböző szervezetek, így a Vigyél Haza Alapítvány javára is.

Miért? Mert a legtöbben elfelejtik, hogy nekik kell megcsinálni az 1%-ról való rendelkezést, nem tudják hol kell nyilatkozni, mert bonyolultnak tűnik, macerás...

A Vigyél Haza Alapítvány ezért idén egy olyan álportállal kampányolt, mely főszereplői az alapítvány védencei. Az Elolvadsz.hu 20+ boldog kutyás videót ígér, de ha a beágyazott videókra kattintunk, a betöltődés elakad 99%-nál, majd felugrik egy üzenet: a kutyák boldogságához hiányzik az a bizonyos 1%, amit csak mi tudunk nekik adni, az adónk 1%-a segítségével.

Tudtuk, hogy pár embernél „ki fogjuk verni a biztosítékot”, hiszen szokatlan dolog cuki kutyás videókat ígérni, majd támogatásra buzdítani a gyanútlan netezőt, de szerettük volna felrázni az embereket: többszáz cukiság-like sem helyettesi az a segítséget, ami ráadásul semmibe sem kerül, csak egy kis figyelembe. No és persze valahogy ki kellett tűnni a reklámzajból is, és az idő is szorít, hiszen az 1%-os nyilatkozatok határideje május 22. – mondták az oldal készítői.   

www.elolvadsz.hu

 

 

(Kutyabarát.hu)

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Mokos Pincészet

Mokos Pincészet

Puceráj Kutyakozmetika

Puceráj Kutyakozmetika

Falusi Vendégház

Falusi Vendégház

Lehel utcai (Csángó utca) kutyafuttató

Lehel utcai (Csángó utca) kutyafuttató