Olvass minket továbbra is – 3 lépés, hogy a Facebookon is mindig ránk találj!

A közelmúltban tette közzé a Facebook az álhírekkel és kattintásvadász tartalmakkal elleni harcáról szóló közleményét, miszerint célja, hogy visszaszorítsa az értéktelen és káros tartalmakat hírfolyamából. A céllal egyetértünk, azonban ahhoz, hogy a mi tartalmaink, hasznos tanácsaink, beszámolóink, kampányaink, rendezvényajánlóink folyamatosan láthatók legyenek számotokra 3 egyszerű lépést kell megtennetek ennek érdekében! 

Köszönjük, hogy a jövőben is követtek minket, együtt sokat tehetünk a felelős kutyatartás népszerűsítéséért!

Íme a 3 lépés:

1. Lépj be a Facebookon saját profilodra, ezután legfelül, bal kéz felől a „Hírfolyamra” kattintva válaszd ki a legördülő menüből, a „Beállítások szerkesztése” pontot!

2. A következő, felugró ablakban kattints „Az elsőként megjelenők beállítás” pontra!

3. A megjelenő kedvelt oldalak (és ismerősök) listából keresd ki a KUTYABARÁT.HU-t, majd kattints rá!

További lehetőség:

Felmész a Facebook-oldalunkra, a „Követés” lenyíló fülre rákattintva legördül egy lista, és ott választod ki a „Megjelenítés elsőként”-et!

Ha biztosra akarsz menni, akkor alkalmazd mindkét verziót! 🙂

Okostelefonon pedig így tudod beállítani:

1. Készülékeden menj a beállítások menüpontba, azon belül pedig a hírfolyam-beállításokba.

Android, iOs-től függően ez három vízszintes vonal lehet a képernyő alján, vagy tetején is. Nem mindegyik készülék esetében jelölik három vízszintes vonallal, más ikon is ábrázolhatja a ,,Beállítások” menüpontot.

2. A hírfolyam-beállítások pont kiválasztása után lépj „Az elsőként megjelenők beállítása” pontra és ezután válaszd ki a KUTYABARÁT:HU-t!

 

Köszönjük, hogy már 6 éve minket olvastok és minket kerestek, ha kutyabarát szolgáltatások után kutattok! Továbbra is: „Együtt mindenhová” 🙂

Kutyabarát.hu csapat

(Hajni, Luca, Timi, Flóra, Tibor)

 

 

(kutyabarát.hu)

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...