Saját KB bal
Saját KB jobb

Hasznos applikáció segíti a kisállat gazdikat

Napvilágot látott egy új magyar fejlesztésű mobil applikáció, amely nagy segítség lehet a kisállat tulajdonosoknak vészhelyzet esetén, vagy akár a mindennpokban is.

A VetRadar app egy teljesen új mobilos alkalmazás, ami összegyűjti a Magyarország területén található állatorvosi rendelőket, állatgyógyszertárakat, állatterápiás helyeket és menhelyeket. A programon belül térképen jelöli a gazdi aktuális helyzetét, és mutatja a közelében lévő rendelőket. Fontos kiemelni, hogy a helyeket nem csak nyitvatartás szerint mutatja, de könnyedén meg is nézhetjük az appon belül készített adatlapját is, ahol minden hasznos információt megtalálunk róla.  Minden hozzá kapcsolódó internetes felület meg is nyitható, valamint ha a telefonszámra nyomunk, akkor egyből fel is hívja, vagy a címre kattintva térképen útvonal tervet is készít a program. Az állatorvosok keresését aszerint is tudjuk szűkíteni, hogy kutyának, macskának, rágcsálónak, egzotikus állatnak, vagy éppen madárnak van szüksége ellátásra.

Az adatbázis folyamatosan bővül, jelenleg Budapest és Veszprém megyei állatorvosok, patikák, és menhelyek találhatók meg, de a VetRadar csapata az egész országot lefedő listát tervez készíteni. Így ez a mobil alkalmazás, ami elérhető a telefonokon kívül tabletekre is, nagyon hasznosnak tud bizonyulni, ha számunkra ismeretlen helyen sürgősen szükségünk van állatorvosi segítségre.

https://www.facebook.com/vetradarapp

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...