Kutyabarát hotel a többezer hektáros (kerek)erdő szélén

Kutyabarát hotel a többezer hektáros (kerek)erdő szélén

2017 JÚL 20  |  Hasznos

A Szépalma Hotel és Ménesbirtok a maga természetes valójában biztosítja a felnőttek és gyerekek jól megérdemelt pihenését, miközben olyan csodálatos környezetet biztosít kutyáinknak, hogy attól még az ő lélegzetük is eláll. És most ide nyerhetsz egy utat. 

A hotel a Magas-Bakony erdőségeiben, a Kőris-hegy szomszédságában található. A hely luxus helyett békességet és felüdülést kínál. Nem tör babérokra, nem kíván divatos lenni. Onnan tudhatjuk, hogy jó helyen járunk, hogy egyre közelebb kerülünk a természethez, a vadvilághoz, ami külön kedvez majd kutyáinknak, akiket minden további nélkül magunkkal hozhatunk.

Ugyanis itt a négylábú családtagok is szívesen látott vendégek. Velünk lehetnek a szálloda szobáiban, a lakosztályokban vagy a Lovas Liget lakásaiban is, de ha kedvenceinket kérdezzük, ennél biztosan többet ígér számukra az a többezer hektáros erdő és mező, ami közvetlenül szomszédos a hotellel.

A Hotel Szépalma hatalmas területe igazi kutya paradicsom: árnyas lugasokkal, vadkacsákkal teli kis tóval, vadregényes erdővel, lovardával. Egy-egy mennyei túra után lehetőségünk van kutyáink lefürdetésére, lábaik letörlésére. A szálloda bejáratánál és a belső kert különböző pontjain található itatókban pedig mindig friss víz várja őket. Ami külön öröm, hogy a szálloda étterme sem gördít akadályt a négylábú vendégek elé.

A szálloda a természet közelsége miatt kiemelten figyel kutyáink biztonságára: nem csupán a közeli állatorvosokkal, kutyakozmetikusokkal és lelkes kutyatartó törzsvendégekkel fonták szorosra a kapcsolatot, de a környező erdők erdészeivel és hivatásos vadászaival is jó kapcsolatot ápolnak, így a szálloda megnyitása óta nem veszett el és nem sérült meg vadászat alkalmával egyetlen négylábú vendég sem.   

Mivel a szálloda azért nekünk, gazdiknak is jócskán bővelkedik szuper programokban, így előzetes egyeztetés szerint néhány órára akár szívesen gondoskodnak kutyánk megőrzéséről is, amennyiben a gazdik egy kicsit magukra is szeretnének gondolni egy kis masszázzsal, lovaglással vagy focimeccsel.

Légy részese Te is a Szépalma Hotel kutyabarátságának!

Töltsd ki a kvízt és küldd el válaszaidat, hogy esélyes legyél a főnyereményre, mely nem más, mint egy 2 főre szóló 2 éjszakás kikapcsolódás a kutyabarát Szépalma Hotelben!

Ha elbizonytalanodnál, akkor adunk egy kis segítséget, melyet itt találsz: http://szepalma.hu/hu/programok/kutyas-program és itt: http://kutyabarat.hu.

 

Az űrlapot itt találod!


Manka imádja a kalandokat, kipróbál mindent, ami kutyabarát. Teszteli a hoteleket, vendéglátóhelyeket és kutya-életvezetési tanácsokat is ad. Első kalandjuk a Zirc mellett található Hotel Szépalma és Ménesbirtok kutyabarát szolgáltatásait mutatja meg Manka szemszögéből.

Tartsatok velünk!

 

 

(Kutyabarát.hu)

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Galagonya cipőbolt

Galagonya cipőbolt

Sophie Szépségszalon és Kutyakozmetika

Sophie Szépségszalon és Kutyakozmetika

Panino Café & Bakery

Panino Café & Bakery

Kecske-hegy kutyafuttató

Kecske-hegy kutyafuttató