Mit tud egy jó kutyaágy?

Mit tud egy jó kutyaágy?

2017 JAN 30  |  Hasznos

Büszkék vagyunk arra, hogy a DogInBed kutyaágyakat magyar fejlesztésként mutathatjuk be, Magyarországon gyártják,  és a legkiválóbb alapanyagokat használják az elkészítésük során. De vajon mit tudnak, hogy a világ bármely kutyaágyával felveszik a versenyt, és akár több mint 10 évig is megőrzi tökéletes minőségét? Összeszedtük.

Máger Ede, a DogInBed megálmodója szerint a fő szempont az ágyak tervezésekor a tartósság, a kényelem, a könnyű tisztíthatóság, az egészségmegőrzés és a letisztult, elegáns kivitelezés volt, mindezt innovatív technológiák használatával.

A DogInBed:

- Ortopéd állatorvosi ajánlással, szakvéleménnyel rendelkezik. Dr. Fux Attila, ortopéd sebész állatorvos szakvéleményét ide kattintva megtaláljátok.

- AquaClean technológiával készül, ami egy forradalmian új eljárás. Lehetővé teszi, hogy a foltok csupán egy kis víz vagy nedves rongy segítségével eltávolíthatók legyenek. Így a karbantartás nagyon egyszerűen és minimális idő alatt elvégezhető. 

- Extrém strapabíró és kopásálló képességű. Egy jó strapabírású, erős szövet kopásállósági mutatója, vagyis Martindale értéke 30-40 ezer. A DogInBed kopásállósági értéke 250.000 Martindale, amiből látható, hogy az extrém magas értéknek köszönhetően akár 10 évig megőrzik vadonatúj külsejüket.

- A huzatok rendkívül egyszerűen tisztíthatók nedves ronggyal, de lezippzározhatók, és mosógépben is ki tudjuk őket mosni 40 fokon.

- Antiallergén és antibakteriális. A SAFE FRONT® technológiának köszönhető speciális védőbevonat megakadályozza a poratkák és baktériumok elszaporodását, ezért akár érzékenyebb vagy allergiás kutyák is használhatják.

- Antisztatikus, taszítja a kutyaszőrt. Ha a kutyaágy felületére kerül a szőr, azt ronggyal vagy porszívóval egyszerűen eltávolíthatod.

- Karomálló védőréteggel rendelkezik. A különleges védőréteg egy rugalmas és hajlékony akadályt képez a szöveten, és meggátolja, hogy a házi kedvencek karmai behatoljanak a szövetszálak közé, és felszakítsák azokat.

- Légáteresztő, jól szellőzik.

- A szivacsok egészségóvó kialakításúak. A precízen megválasztott, kiváló minőségű lágy hab és speciális habszivacs miatt kutyaágyaink kímélik kutyád ízületeit, gerincét, csípőjét, levéve róluk a terhelést és kényelmesen eloszlatva azt. Valamint a gerincet egyenes, egyenletes helyzetben tartják, emiatt elkerülhetőek a gerincbántalmak is.

A DogInBed-ről még többet itt olvashatsz.

 

 

(kutyabarát.hu)

Fotó: pixabay

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Karolina Kávéház és Koktélbár

Karolina Kávéház és Koktélbár

Zamat étkezde

Zamat étkezde

Zabrakadabra egészséges cukrászműhely

Zabrakadabra egészséges cukrászműhely

Dr. Tóth Ádám Közjegyzői Iroda

Dr. Tóth Ádám Közjegyzői Iroda