II. Kutyaetológia Konferencia

2014 NOV 09  |  Galéria

Második alkalommal került megrendezésre a Kutyaetológia Konferencia Budapesten, az ELTE épületében, 2014. november 8-án. Magyarországon a kutyák viselkedésének kutatása 20 évre tekint vissza, az ELTE Etológia Tanszék és az MTA közös kutatócsoportjának célja a kutyák viselkedésének, gondolkodásának és érzelmeinek megismerése. Képek: Családi Kutya Program - Információ a konferenciáról ITT.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Mad Dog Cafe Haus

Mad Dog Cafe Haus

Pelso Panzió

Pelso Panzió

Kutyaközpont - Kutyaiskola

Kutyaközpont - Kutyaiskola

Muflon Itató

Muflon Itató

Rólunk

Tapasztalatból tudjuk, hogy nem olyan egyszerű kutyával bizonyos helyekre bejutni, nyaralást, vacsorát tervezni, szórakozni elmenni.

Megmutatjuk, hogy hol ehetsz, ihatsz, szórakozhatsz, pihenhetsz, strandolhatsz kutyáddal, legyen akár kis- vagy nagytermetű a Kedvenced! Kutyabarát, állatbarát szállások, éttermek, kávézók, cukrászdák. Nemcsak a pihenéshez, szórakozáshoz adunk tippeket, hanem hasznos információkat szolgáltatunk kutyád ápolásával, gyógyításával, táplálásával kapcsolatosan is. 
 

 

Médiapartnerek