Örökbefogadható kutyák photobombolnak a potenciális gazdák szelfijein

2014 FEB 13  |  Galéria

Zseniális megoldással próbálja megmenteni az altatásra váró kutyákat egy állatmentő alapítvány: helyi Instagram-felhasználók szelfijeire montírozzák őket, képaláírásként pedig megindokolják, miért is érdemes épp őket örökbefogadni.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Tisza-tavi Mancsos Pancsoló

Tisza-tavi Mancsos Pancsoló

Sovány Vigasz Pilisvörösvár

Sovány Vigasz Pilisvörösvár

Zamat étkezde

Zamat étkezde

CE Napfény Hotel – Napfény Bistro & Bar

CE Napfény Hotel – Napfény Bistro & Bar

Rólunk

Tapasztalatból tudjuk, hogy nem olyan egyszerű kutyával bizonyos helyekre bejutni, nyaralást, vacsorát tervezni, szórakozni elmenni.

Megmutatjuk, hogy hol ehetsz, ihatsz, szórakozhatsz, pihenhetsz, strandolhatsz kutyáddal, legyen akár kis- vagy nagytermetű a Kedvenced! Kutyabarát, állatbarát szállások, éttermek, kávézók, cukrászdák. Nemcsak a pihenéshez, szórakozáshoz adunk tippeket, hanem hasznos információkat szolgáltatunk kutyád ápolásával, gyógyításával, táplálásával kapcsolatosan is. 
 

 

Médiapartnerek