Guinness rekord kísérlet az Állatok Világnapján - 2013.10.06.

2013 OKT 10  |  Galéria

A Magyar Állatvédő és Természetbarát Szövetség az idén 21. alkalommal rendezte meg hagyományos felvonulását az Állatok Világnapja alkalmából, amely egyben egy Guinness-rekord kísérlet is volt. Mi is ott voltunk! :)
A képeket Szabó Stefánia készítette.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Gotthard Therme Hotel & Conference****

Gotthard Therme Hotel & Conference****

Budagyöngye Bevásárlóközpont

Budagyöngye Bevásárlóközpont

Doblo Bor & Bár

Doblo Bor & Bár

Klauzál téri kutyafuttató

Klauzál téri kutyafuttató

Rólunk

Tapasztalatból tudjuk, hogy nem olyan egyszerű kutyával bizonyos helyekre bejutni, nyaralást, vacsorát tervezni, szórakozni elmenni.

Megmutatjuk, hogy hol ehetsz, ihatsz, szórakozhatsz, pihenhetsz, strandolhatsz kutyáddal, legyen akár kis- vagy nagytermetű a Kedvenced! Kutyabarát, állatbarát szállások, éttermek, kávézók, cukrászdák. Nemcsak a pihenéshez, szórakozáshoz adunk tippeket, hanem hasznos információkat szolgáltatunk kutyád ápolásával, gyógyításával, táplálásával kapcsolatosan is. 
 

 

Médiapartnerek