Boxer Fajtamentés

XVII. kerület - Budapest  |  Fajtamentő egyesületek

Elérhetőség

Cím: Budapest, XVII.ker. Csordakút utca 138634/1 hrsz.
Postacím: 1108 Budapest, Hang u. 2.
Telefon: 06-20/346-2324
E-mail: [email protected]
 

http://www.boxermentes.hu/  

Nyitvatartás

Hétfőtől szombatig 9:30-15:30-ig, vasárnap 10-14 óra között.
Minden szombat nyílt nap; ilyenkor szeretettel várunk minden érdeklődőt, önkéntest, kutyázni vágyó állatbarátot!

 

A Noé Állatotthon Alapítvány Boxer fajtamentõ csoportja 2006. októberében alakult. A fajtamentés már korábban elkezdõdött fajtaszeretõ önkéntesek áldozatos munkájának és anyagi hozzájárulásának köszönhetõen.

Az elsõ mentett kutyánk Coco volt, akit a gazdája halála után az örökösök adtak le az esztergomi sintértelepre 2005 telén törzskönyvével és teljesítményfüzetével együtt. Õ már azóta boldog gazdis kutya Németországban, de a mentendõ, segítségre szoruló boxerek száma csak nõttön-nõtt, ami egy idõ után mind anyagi, mind fizikai erõforrásainkat meghaladta. Rá kellett jönnünk, hogy "egyedül nem megy". Ekkor karolta fel ügyünket a Noé Állatotthon Alapítvány vezetõsége, és alakult hivatalos mentõcsapattá a Boxer fajtamentõ csoport.

2006 óta a közhasznú alapítvány projektjeként mûködünk, így természetesen már adományokat is fogadhatunk elkülönített bankszámlaszámunkra: OTP 11710002-20084912
Az adományokról az alapítvány adóigazolást jogosult kiállítani, melynek segítségével az adományozók adókedvezményt vehetnek igénybe.

A boxer fajtamentő csoport minden tagja szabadidejében, főállású munkája mellett végzi önkéntes munkáját a fajta bajba jutott egyedeiért, ezért kérünk mindenkit, hogy vagy emailben jelentkezzen, vagy tartsa be a hirdetésekben, a telefonszámok után megadott hívási időpontokra vonatkozó kérést.

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Buksi Kisállatfarm

Buksi Kisállatfarm

Berda József utca kutyafuttató

Berda József utca kutyafuttató

Honvéd téri kutyafuttató

Honvéd téri kutyafuttató

Fenyőgyöngye Vendéglő

Fenyőgyöngye Vendéglő