Az Év Kutyabarát helye 2014


* Az év legnagyobb kutyabarát eseménye *


 

A pályázat célja, célkitűzése:

Nem hivatalos adatok, felmérések szerint csak Budapesten 300.000 kutyatartó van, akiknek 90%-a együtt él kutyájával. Országos viszonylatban, leginkább a nagyobb városokat tekintve még körülbelül 500.000 felelős kutyatartót tartunk számon. A felelős kutyatartás népszerűvé válásának, illetve a törvényi szabályozásoknak is köszönhetően a kutyatartók társként kezelik kutyáikat.

Magyarországon a kutyabarát.hu - a társadalmi felelősségvállalást is szem előtt tartva - a kutyás társadalom kultúrájának fejlesztéséért küzd, valamint a tudatos és felelős állattartásra kívánja felhívni a figyelmet. Célunk, hogy a felelős kutyatartók első számú platformjaként közvetítsük azokat a helyeket, melyek figyelmet fordítanak a hazánkban is egyre népszerűbbé váló kutyabarát trendekre.

Tapasztalataink:

Működésünk két éve alatt úttörő változásokkal találkoztunk. Az emberek mindinkább társként tekintenek kutyájukra, együtt mennek sok olyan helyre, ahol kutyájuk is szívesen látott vendég.  Erre a tényre, „trendre” felfigyeltek azon vállalkozások is, akik rugalmasak és innovatívak, nem mellesleg kutyabarátok, állatszeretők. „Kinyitották az ajtókat” a kutyák számára is, így egy kis változtatásnak, odafigyelésnek köszönhetően nagy sikereket, pozitív visszajelzéseket értek el a kutyatartók körében.

A kutyatartók az utóbbi években éppen az új trendeknek köszönhetően változtattak kutyatartási szokásaikon, és ennek megfelelően fejlődött a hazai kutyatartás kultúrája is. Egyre több kutyatartó ügyel arra, hogy kutyája a többi ember és a társadalom által elvárt igényeknek megfelelően, kulturáltan viselkedjen minden helyzetben.

Célunk, hogy az emberekkel minél jobban megismertessük a felelős és tudatos kutyatartás lehetőségeit, szabályait, illetve felhívjuk a figyelmet arra, hogy egyre több helyen fogadják már a kutyájával együtt érkező vendégeket is a vendéglátóhelyeken.

„Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket.

A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra.

A pályázat tárgya:

A pályázó vállalkozás által üzemeltetett vendéglátó- vagy szálláshely.

A pályázó személye:

A pályázatot benyújthatja maga a vállalkozás vagy magánszemély, aki a vállalkozást üzemelteti vagy a vállalkozás tulajdonosa. A díjat a pályázó (pályázati díjat befizető) kapja, ill. veheti át.

Egy személy vagy vállalkozás akár több hellyel, több kategóriában is jelölheti magát a pályázaton belül.

A pályázó elfogadja, hogy vendéglátóhelyét, szálláshelyét, illetve honlapjának oldalait a Kutyabarát.hu prezentációinak során felhasználhatja.

"Egy vendéglátóhely sikerét nagymértékben meghatározhatja a vállalkozás kutyabarát hozzáállása. Ezért biztosak vagyunk abban, hogy az "Az Év Kutyabarát helye" díj erősíti a vállalkozások üzleti jó hírét, alátámasztja marketing aktivitásukat.

Az ÉV KUTYBARÁT HELYE pályázatának leírása és szabályzata a pályázók részére

Sok sikert kívánunk a nevezéshez!

 

     

Szavazás

A szavazást a kutyabarát.hu a weboldalán, külön szavazófelületen biztosítja, ahol az oldal látogatói az adott pályázóra kattintva adhatják le szavazataikat. A szavazó egy IP címről egy nap csak egyszer adhatja le szavazatát. Szavazni 2015. szeptember 28.-tól 2015. október 25. 20.00 óráiig lehet.

A szavazás szempontjai, melyet a szavazók szavazatuk leadása előtt figyelembe vehetnek:

- kutyabarát hozzáállás

- kutyabarát szolgáltatások (itatótál, külön hely, kedvezmények, stb.)

A szavazás eredményéért a pályázat kiírója nem vállal felelősséget, tekintettel arra, hogy arra ráhatással nem bír , a díjak kiosztása közönségszavazat alapján történik.

Díjak

Az Év Kutyabarát helye Díj

Kategóriánként egyetlen vállalkozás nyerheti el Az Év Kutyabarát helye Díjat. Ezt a címet azon vállalkozások kapják, amelyeket az adott általános kategóriában – az elbírálási szempontok alapján – a szavazó közönség a legjobbnak tartott.

Kategóriák:

- Étterem (Budapest / vidék)

- Kávézó (Budapest / vidék)

- Borbár

- Romkocsma / Pub

- Szálloda

- Panzió

- Vendégház

- Munkahely

Különdíj

Különdíjjal jutalmazhatja a Kutyabarát.hu kategóriánként az egyes pályázókat.

A benyújtandó pályázat tartalma:

Online kitöltött Jelentkezési lap

A pályázat benyújtásának határideje:

A pályázat beküldésének határideje: 2015. szeptember 27.

A pályázat leadását követően egy előleg számla érkezik a megadott e-mail címre, melyet kérünk 8 napon belül rendezni. A pályázaton való részvétel feltétele: a nevezési díj befizetése.

Nevezési díj

Pályázók számára: 20.000 Ft + ÁFA / vendéglátóhely

 

JELENTKEZÉS 2015. 08. 15-től!

 

Szavazások ideje

Az összes kategóriában (Budapest / Vidék) 2015. 09. 28. – 2015. 10. 25. között lehet szavazni.

Szavazás szabályai a szavazók számára

Bárki szavazhat a kutyabarát.hu oldalon. Aki külön regisztrál, nyereményjátékon vehet részt a szavazók közül. A szavazó egy IP címről csak egyszer szavazhat egy nap, de akár több helyre is leadhatja szavazatát.

 

 

 

 

 

Hozzászólás

Rólunk

Tapasztalatból tudjuk, hogy nem olyan egyszerű kutyával bizonyos helyekre bejutni, nyaralást, vacsorát tervezni, szórakozni elmenni.

Megmutatjuk, hogy hol ehetsz, ihatsz, szórakozhatsz, pihenhetsz, strandolhatsz kutyáddal, legyen akár kis- vagy nagytermetű a Kedvenced! Kutyabarát, állatbarát szállások, éttermek, kávézók, cukrászdák. Nemcsak a pihenéshez, szórakozáshoz adunk tippeket, hanem hasznos információkat szolgáltatunk kutyád ápolásával, gyógyításával, táplálásával kapcsolatosan is. 
 

 

Médiapartnerek