Szomszéd Kertje

Veszprém megye - Csopak  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8229 Csopak, Kossuth Lajos utca 97.
Telefon: +36307690528
Facebook

 
 

Toto igazi havergyűjő, bár lehet, hogy ehhez hozzájárulnak a "leeső" finom falatok és a nagy udvar: gyakran gyűjtünk visszajáró kutyás törzsvendégeket. A kis csopaki Lea például annyira hozzánk szokott, hogy reggelente úgy jár hozzánk, mintha munkába menne. Néha nekünk kell haza vinni is!

Szeretettel várjuk a kicsi, közepes és nagy négylábúakat egész évben. Mindig jók nálunk egy símogatásra!

kutyabaraát

A TÖRTÉNETÜNK: A valaha volt Nosztori Kocsma helyén lett a Szomszéd kertje: kellett hozzá egy defektet kapott biciklis (Balázs), egy mindig lelkes és örökmozgó séf (Tóth Attila), meg egy stratéga (Emese), aki néha visszarántja a földre a bandát, Toto kutyával együtt. És egy közös álom. Ez formálta meg az éttermet, a kertet, az udvart, ad alakot és ízt a füstöknek, húsoknak és tartja melegen a kemencét. Fő elemünk a tűz, a vaslap, a Yagoona grill, a kemence, itt készül a kacsahús, a krumpli, frissen füstölődik a hal.

kutyabaraát kutyabarat

A TE TÖRTÉNETED, VELÜNK: Gyere el és fedezd fel a tereinket: a kényelmes éttermet, a kis kávézó teraszt és a nagy-nagy udvart, ahol Attiék Yagoonán füstölögnek. 

A Szomszéd Kertje 2018-ban az Év kutyabarát helye kampányban a Funzine különdíját kapta meg, vidéki étterem kategóriában!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Holló és Bárány Vendégház

Holló és Bárány Vendégház

Apartman Dóra

Apartman Dóra

Euroshop boltok

Euroshop boltok

Kóstolom Kft.

Kóstolom Kft.