Magic Burger

XI. kerület - Budapest  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1116 Budapest, Barázda u. 40.
E-mail: [email protected]
Facebook

http://magicburger.hu/  

Nyitvatartás

Hétfő-vasárnap: 11:00 - 20:00

 

A Vegan Love nagy testvére már 8 éve várja szeretettel két- és négylábú vendégeit egyaránt.

kutyabarat kutyabarát kutya

A Magic Burger nagy változásokon ment keresztül, és már étlapunk felét kizárólag növényi eredetű ételek alkotják. Célunk, hogy mindenevő vendégeink is megtapasztalják: állati eredetű alapanyagoktól mentes hamburgerek és hot dogok is megbolygatják és felpezsdítik az ízlelőbimbókat. De még hogy! Az amerikai vurslikat idéző Corn Dog vagy a klasszikus Double Cheezeburger még a legmakacsabb húsevőket is zavarba hozza, főleg ha mindehhez ropogós, sült édesburgonya társul.

kutyabarat kutyabarát kutya

Állatszeretetünk és az irántuk tanúsított tisztelet nemcsak az ételeinkben nyilvánul meg. Hat eleven kutyus és négy édes kiscica vár minket haza minden nap, így mi is tudjuk, a gazdi akkor boldog, ha kedvencével együtt gond nélkül kimozdulhat. Magic Burger éttermünk a kis- és nagyobb kutyusokat is szeretettel várja, itatóval készülünk a kis szőrmókoknak, illetve pár falattal is kedveskedünk vendégünk külön kérésére.

kutyabarat kutyabarát kutya

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Zápor József Kávézója

Zápor József Kávézója

Gulyás Csárda

Gulyás Csárda

Nagybörzsöny

Nagybörzsöny

Free Dog Outdoor Kutyanapközi

Free Dog Outdoor Kutyanapközi