Vegan Love

XI. kerület - Budapest  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1114 Budapest, Bartók Béla út 9.
E-mail: [email protected]
Facebook

http://veganlove.hu/  

Nyitvatartás

Hétfő-vasárnap: 11:00 - 21:00

 

A Vegan Love 2016-ban nyitotta meg kapuit két- és négylábú vendégei előtt egyaránt, ezzel fel is tűztük Budapestet a vegán street food térképre. 2018-ban az Év kutyabarát helye kampányban, budapesti étterem kategóriában a zsűri díját kapta meg a Vegan Love!

kutyabarat kutyabarát kutya

Olyan állati eredetű összetevőktől mentes ételek elkészítését tűztük ki célul, amelyek mindenevő vendégeiknek is bizonyítják: a növényi alapú hamburgerek és hot dogok is megbolygatják és felpezsdítik az ízlelőbimbókat. De még hogy! Az amerikai vurslikat idéző Corn Dog vagy a klasszikus Double Cheezeburger még a legmakacsabb húsevőket is zavarba hozza, főleg ha mindehhez ropogós, sült édesburgonya társul.

kutyabarat kutyabarát

Állatszeretetünk és az irántuk tanúsított tisztelet nemcsak az ételeinkben nyilvánul meg. Hat eleven kutyus és négy édes kiscica vár minket haza minden nap, így mi is tudjuk, a gazdi akkor boldog, ha kedvencével együtt gond nélkül kimozdulhat. Vegan Love éttermünk a kis- és nagyobb kutyusokat is szeretettel várja, itatóval készülünk a kis szőrmókoknak, illetve pár falattal is kedveskedünk vendégünk külön kérésére.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Pastrami étterem és kávéház

Pastrami étterem és kávéház

Veresi Kuyás Központ - Kutyakozmetika

Veresi Kuyás Központ - Kutyakozmetika

Alpha-Vet Állatkórház

Alpha-Vet Állatkórház

PR Agent Kommunikációs Tanácsadó Kft.

PR Agent Kommunikációs Tanácsadó Kft.