Café Pierrot

II. kerület - Budapest  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1024 Budapest, Fortuna u. 14.
Telefon: +36 1 375 6971
E-mail: [email protected]

http://pierrot.hu  

Nyitvatartás

Hétfő - Vasárnap 11-24h

 

A Pierrot egy lezseren elegáns, kifinomult, de barátságos, befogadó hely, romantikus környezetben, ahol a monarchia magas szintű és ettől időtlen magyar konyháját ismerhetik meg az ide látogatók.

Éttermünket 2005 óta ajánlja a Michelin Guide és 2011-ben két szakácssapkával díjazta a Gault Millau Guide.

Mivel a Pierrot 1982 nyitott Budapest első privát kávéházaként, számos híresség megfordult nálunk az évek során – színészek, politikusok, művészek, köztük például az AC/DC és a Depeche Mode zenekarok, illetve többek közt Marcello Mastroiani, Sir Roger Moore, Antonio Banderas, Jeremy Irons, vagy Robert De Niro.

A Pierrot számos változáson ment át 1982 óta, de egy dolog változatlan: Családunkban a vendéglátás nem csupán megélhetés, hanem a szó legnemesebb értelmében vett hivatás. Évtizedek óta küldetésünknek tekintjük, hogy a magyar gasztronómia végre ismét egykori, háború előtti fényében tündököljön. Amikor még Gundel Károly és Escoffier kollégák voltak…

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Óhegy park kutyafuttató

Óhegy park kutyafuttató

Szent István Parki kutyafuttató

Szent István Parki kutyafuttató

Bodri Pincészet és Optimus Étterem

Bodri Pincészet és Optimus Étterem

Spániel fajtamentés - Cocker Rocker Egyesület

Spániel fajtamentés - Cocker Rocker Egyesület