Almalomb Kulináris kitérő és találkozóhely

Baranya megye - Hosszúhetény  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 7694 Hosszúhetény, Ormándi u. 19. 
Telefon: +36 72 793 680
E-mail: [email protected]
Facebook

http://www.almalomb.com  

Nyitvatartás

H-K: zárva

Sz-Cs: 12.00 – 21.00

P-Szo: 12.00 – 22.00

V: 12.00 – 16.00

 

Almalomb nem pusztán egy hely. Almalomb az én helyem. A családomé. Almalomb az örökségem, egy vízimalom a 19. századból, egy malommúzeum és étterem otthona. 

Almalombra nem lehet csak úgy beugrani. Sehogy nem esik útba. Ott van, ahol még lassabban folyik az élet. Ahol vesszük a fáradságot, hogy minden valódi legyen. Ételeink természetesek. Ha megkóstolod, az itt és a most, a napsütés, az eső, a hűvös és a meleg ízét fogod érezni. Minden ismerős lesz.

A napsütéses időszakban kerti teraszunk is nyitva áll vendégeink előtt. A meleg záporok elől a füstölőház tornácára húzódhatsz be, ahol fatüzelésű kemencénk mellett melegedhetsz. Nálunk a kenyér is helyben készül.

Az étlapunkon szereplő legjobb falatokat helyi kis boltunkban megvásárolhatod. Időről időre koncertek és egyéb kultúrprogramok várják az idelátogatókat. Képzőművészeti kiállítások helyszíneként kapunk a művészek és kiállítás szervezők előtt is nyitva áll.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Palapa Mexikói Étterem

Palapa Mexikói Étterem

Smeraldo Kastély szálló

Smeraldo Kastély szálló

Örs vezér téri kutyafuttató

Örs vezér téri kutyafuttató

Engler Hotel

Engler Hotel