Arany Szarvas Fogadó Étterem

Fejér megye - Győr  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 9025 Győr, Radó sétány 1.
Telefon: +36 96 517-452
Fax: +36 96 517-454
E-mail: [email protected]

www.aranyszarvas-gyor.hu  
 

Az étterem stílusában a középkori kalózvilágot és a Pub-os jelleget tükrözi, melyben még egy romantikus hajóbelső is kialakításra került.

Ételajánlataink a nemzetközi és speciális ízeket kedvelők számára is széles választékot nyújtanak. Ételeink mellé az ízekhez legjobban harmonizáló hazai tájjellegű és külföldi borokat kínáljuk.

Ha csak italozni támad kedve a Pub-ban vagy a hangulatos Rába-parti zöldövezeti kerthelyiségünkben, csapolt sörök, cocktailok és kávékülönlegességek közül választhat.


"Kicsit félve mertem megkérdezni, hogy kutyával be lehet-e menni, és a legnagyobb természetességgel mondták, hogy "persze, igen". Kaptunk egy tál vizet a kutyusnak, teljesen ingyen. Szívesen láttak minket, és a legtermészetesebb dolog volt, hogy kutyával be lehet menni. Nagyon hangulatos étterem, remek bútorokkal, és kitínű konyhával, nem borsos áron." (Veres Richárd ajánlása)


 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Ypsilon Café Étterem

Ypsilon Café Étterem

Körös-parti Vendégházak

Körös-parti Vendégházak

KIOSK Budapest

KIOSK Budapest

Manó & Hordó Kuytyakozmetika

Manó & Hordó Kuytyakozmetika