Tempus Étterem

Baranya megye - Pécs  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 7621 Pécs, Várady Antal utca 9.
Telefon: +3672 529 285
E-mail: [email protected]
Facebook

http://www.tempusetterem.hu  
 

Pécs tradicionális belvárosának könnyen megközelíthető részén lévő éttermünkbe első osztályú, kifogástalan minőségű és friss alapanyagokból készített ételekkel várunk szeretettel minden kedves Vendéget!

Az általunk prezentált közel 20 nemzet konyhájának ízvilágát autentikus fűszerek és a helyre jellemző gasztronómia alapos ismerete segíti a Tempusba varázsolni, hogy vendégeink elégedetten és azzal a bizonyos “Tempus mosollyal” távozzanak tőlünk. 

A világ ízeit italainkban is felfedezhetitek, így például italkülönlegességeink között a belga és dán söreink mellett helyet kapott a híres Illy kávé és az olasz Eraclea forrócsokoládé is.

Éttermünk kialakítása, tágas beltere és barátságos kinti terasza 50+35 főig tökéletes feltételeket biztosít események, családi-, baráti összejövetelek lebonyolítására. Megannyi sikeres rendezvénnyel a hátunk mögött, kedvező áron vállaljuk ezen események megszervezését, igény esetén akár élő zenével emelve a hangulatot.

Éttermünk csapatának tagjai egytől-egyig állatbarátok, így nem kérdés, hogy ajtónk négy lábú barátaink előtt is tárva nyitva állnak. 

További információért bátran keress minket az alább látható elérhetőségek bármelyikén!

Sok-sok szeretettel várunk!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Határ étterem

Határ étterem

Hévízi Tourinform Iroda

Hévízi Tourinform Iroda

A Moszkvai Őrkutya Alapítvány bemutatkozása

A Moszkvai Őrkutya Alapítvány bemutatkozása

Zápor József Kávézója

Zápor József Kávézója