Creppy PalacsintaHáz

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Miskolc  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 3530 Miskolc, Nagyavasi sor 212. (a Mélyvölgy utca tetején)
Telefon: +36 70 374 3671
E-mail: [email protected]
Facebook

http://creppy.hu/  

Nyitvatartás

Hétfő: 12:00 - 22:00

Kedd: 12:00 - 22:00

Szerda: 12:00 - 22:00

Csütörtök: 12:00 - 22:00

Péntek: 12:00 - 22:00

Szombat: 12:00 - 22:00

Vasárnap: 12:00 - 22:00

 

 

A kutyabarát Creppy PalacsintaHáz Miskolc központjában, az Avasi pincevilág szívében található, a város sétáló utcájától pár percnyi sétára.

A Creppyt a manapság oly népszerű, szinte unalomig emlegetett gasztro-forradalom palacsintás partizánjaként, a palacsintás vendéglátás úttörőjeként tartják számon. Speciális receptek alapján készülő ötcsillagos ételvarázslatokkal kápráztatjuk el vendégeinket nap nap után, mely fogásaink mind kapcsolódnak a palacsintához valamilyen módon. A Creppy védett márkaneve mögött többgenerációs vendéglátós tapasztalat, speciális szaktudás és hosszú évek munkájával csaknem tökéletesre csiszolt, precíziós működési rendszer áll. 

Kínálatunk nemzetközi szinten is egyedülálló, palacsintás kompozícióink különleges íz-élményt nyújtanak a hozzánk betérőknek, akiknél fontosabb személyek nem léteznek a Creppynél. A Creppy egységei nem egyszerű éttermek, valódi kulináris élményközpontoknak nevezik őket.

Válts nézőpontot, lépj át a Creppy különleges világába! 

A Creppy PalacsintaHáz igazi állatbarát szemlétével, örömmel látja vendégül azokat a palacsintaimádó vendégeket, akik a kutyusukkal együtt szeretnék élvezni kedvenc palacsintakülönlegességeket. A Creppy társadalmi felelősségvállalásaként, erősíteni szeretné a magyarországi kutyás tárdsadalom kultúrájának fejlődését azzal, hogy a tudatos és felelős állattartásra is felhívja ezzel a gesztussal a figyelmet. Célunk, hogy a gazdik akár egy kellemes kutyasétáltatás alkalmával,  kedvencük társaságában fogyaszthassák el különleges palacsintáikat. 

Kérünk minden kutyagazdit, hogy asztalfoglalás esetén jelezzék számunkra, hogy kutyussal szeretnének érkezni, valamint érkezésük előtt figyelmesen olvassák el  szabályzatunkat

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Hotel Bonvino Wine & Spa

Hotel Bonvino Wine & Spa

Kertem

Kertem

Asia Center

Asia Center

Madal Cafe - Ferenciek tere

Madal Cafe - Ferenciek tere