Dear Budapest Gastrobar

V. kerület - Budapest  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1053 Budapest, Veres Pálné utca 16.
Telefon: +3670 579 0908
E-mail: [email protected]
Facebook

http://dearbudapest.hu  

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 9.00 - 17.00

Szombat - Vasárnap: zárva

 

A Dear Budapest, Téged szólít meg! Nemcsak azért, mert mindannyian szeretjük ezt a várost vagy, mert imádjuk a kifinomult stílust és a minőséget, hanem azért is, mert te is rendkívül kíváncsi vagy.

Ebben hasonlítunk, mert mi is ilyenek vagyunk! Ezért hívtuk életre designer gasztrobárunkat kitörve a szendvicsezők egyhangú szürkeségéből! Nálunk utazást tehetsz a különböző kultúrák gasztronómiájába, a fooddesignt és a cool atmoszférát is beleértve.

Szeretnénk megmutatni, hogy egy szendvics lehet gasztroélmény is, sőt ennél akár sokkal több is! Receptúráink összeállításában, elsőként Heiszler Olivér Michelin-csillagot elért chef volt segítségünkre, a tőle megszokott legmagasabb minőségi szintet képviselve. Évszakonként változó kínálattal, reggelikkel, desszertekkel, ebéd menükkel várunk Mindenkit szeretettel a Veres Pálné utcában!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Mancs a Kézben Kutyamentő Alapítvány

Mancs a Kézben Kutyamentő Alapítvány

Állati Paradicsom

Állati Paradicsom

Kontyfa utca kutyafuttató

Kontyfa utca kutyafuttató

Csalogány utcai kutyafuttató

Csalogány utcai kutyafuttató