Eozin Corso

Baranya megye - Pécs  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 7621 Pécs, Király u. 14.
Telefon: +3620 217 1080
Facebook

 

Nyitvatartás

Hétfő - Szerda: 10.00 - 02.00

Csütörtök - Szombat: 10.00 - 03.00

Vasárnap: 10.00 - 24.00

 

Széleskörű borkínálattal, megújult koktéllappal, valamint a N-Eozinban megszokott grill-ízvilággal és a Corso látványkonyha-hangulatának ötvözetével várjuk kedves vendégeinket!

Sportmérkőzések közvetítése, a hagyománnyá vált quizestek, koncertek, Dj-produkciók, valamint kulturális események gondoskodnak a programkínálat sokszínűségéről. A Színház térre néző panorámával rendelkező felső emeleten lehetőség van zártkörű rendezvények lebonyolítására (szülinapok, céges összejövetelek, osztálytalálkozók, stb.).

Célunk nem más, mint megújult külsővel és belsővel visszahozni a Corso kultikus összejöveteli helyszín mivoltát. Színház előtt-után? Buli előtt? Csak pár ital a barátokkal? Találkozás régi ismerősökkel? Bármikor jó választás! Továbbra is kutyabarát helyként, a megszokott személyzettel, ám új helyen várunk mindenkit sok szeretettel a város szívében, a Színház tér sarkán az Eozin-Corsoban!

Kutyavendégeink:

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Tisza-tavi Mancsos Pancsoló

Tisza-tavi Mancsos Pancsoló

Balaton Together Villas - Vitorlásház

Balaton Together Villas - Vitorlásház

Y Generáció Iskolaszövetkezet

Y Generáció Iskolaszövetkezet

MOL benzinkút, M7 Balatonlelle

MOL benzinkút, M7 Balatonlelle