N-Eozin Grillterasz & Kultúrpark

Baranya megye - Pécs  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 7624 Pécs, Esze Tamás utca 3.
Telefon: +3630 383 4531
Facebook

 

Nyitvatartás

Hétfő - Csütörtök: 12.00 - 01.00

Péntek - Szombat: 12.00 - 02.00

Vasárnap: 12.00 - 01.00

 

Pécs szívében, a várfal mentén található a N-eozin grillterasz és kultúrpark. Nevéhez híven gazdag kínálattal rendelkezik BBQ és grillételek terén.

A fűszeres sertéstarjától kezdve, a plejskavica lepényen át, egészen a tintahalig válogathatunk az étlapon. Hétvégente különböző DJ-ket hallgathatunk, vagy épp akkusztikus élő zene mellett költhetjük el a vacsoránkat. A széles és minőségi borkínálattal rendelkező terasz részben a látványos panoráma miatt népszerű esküvői helyszín, előnye továbbá, hogy maximálisan kutyabarát. A változatos programkínálat részeként élő sportközvetítéseket is nézhetünk, vagy az idei szezon újdonságára, a csütörtöki latin estekre látogathatunk el. 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

PRE-GO

PRE-GO

Metrodom Kft.

Metrodom Kft.

Beefstro Burger

Beefstro Burger

Bárdos Állatorvosi Rendelő

Bárdos Állatorvosi Rendelő