L.A. Bodegita Étterem és Bár

XIII. kerület - Budapest  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1137 Budapest, Pozsonyi u.4.
Telefon: +36-1-789-4019
E-mail: [email protected]

http://labodegita.hu  

Nyitvatartás

hétfő-szerda: 11h.-24h.-ig
csütörtök - szombat: 11h.-02h.-ig (minden pénteken élő kubai, karibi zene)
vasárnap: 11h.- 18h.-ig

 

Lajsz András ifjú mixerként a nagyhírű Gundel Étterem bárjában kezdte azóta is töretlen szakmai pályafutását. Hamiskás mosolya, elmaradhatatlan bajusza, kedves fizimiskája mindig is elbűvölte a külföldi és hazai vendégeket.

A szórakoztatóipar hamar felismerte egyéb képességeit is; showműsorok állandó szereplőjeként már nemcsak felejthetetlen ízeket kever poharunkba, hanem énekel is!

Egyszóval showman, aki italkölteményeivel elvarázsolja rajongóit.

A kiváló szakember - aki a legjobbaktól tanult -, kiveszi a részét az utánpótlás neveléséből is. Mixeriskolájából évente több száz fiatal kerül ki, akik vendégeik örömére, hírét viszik Lajsz András mesterségbeli tudásának, elkötelezettségének.

A L.A. Bodegita Lajsz András koktélkirály - gasztroguru kubai hangulatú étterme és bárja. Egy megvalósult álom: négy évtized szakmai tapasztalata, pezsgő kubai ritmus, lelkes csapat a konyhában, elegáns stílus.
 

A háromszintes L.A. Bodegita utcaszintjén a 20 személyes cocktail és tapas bár, valamint kényelmes székeivel a Hemingway szivarszoba fogadja a betérőt. Az emeleten 50 személyes, damaszttal terített fine dining étterem várja a vendégeket, karibi és magyar ízekkel. A pinceszinten az 50 személy befogadására alkalmas, kamara színpaddal és italpulttal büszkélkedő légkondicionált különterem pedig rendezvényeknek, koncerteknek teremt meghitt, színvonalas helyszínt.

(Zagyvai Ági és Bóroka ajánlása)

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

PetBox Állateledel

PetBox Állateledel

TY Cut fodrászszalon

TY Cut fodrászszalon

Palack Bor-Tapas Bár és Borkereskedés

Palack Bor-Tapas Bár és Borkereskedés

Szent Bernát Kisállat-ambulancia

Szent Bernát Kisállat-ambulancia