Sáfránkert Vendéglő
A 2015-ben nyílt étterem célja egy jó értelemben vett vidéki konyha megteremtése kiszámítható, magas színvonalú kínálattal, friss, minőségi alapanyagokkal, otthonos hangulattal, grill hangsúllyal. A vidéki konyha 2016-ban egyaránt jelenti a körültekintően válogatott alapanyagokat, a hagyományos ízeket és jelenti a 21. századi konyhatechnológiákat, tálalási módokat, ízvilágot.
Az étlapon a szezonális fogások mellett mindig helyet kap pár klasszikus fogás is, amolyan igazi Balaton-felvidéki vasárnapi ebédekre, jóízű családi vacsorákra. Fontos, hogy a konyha alapját az egyszerű és minőségi alapanyagokra építkező grill ételek adják: szezonális zöldségek, friss húsok, halak.
A Sáfránkert nem fine dining, nem csárda, nem kockás terítős vendéglő. Őszinte, minőségi, vidéki konyhát kínálunk, ahová a vendégek hazatérhetnek. A cél idén is hűnek lenni a tavaly kiérdemelt Gault&Millau 11 ponthoz.
Az étterem hosszú távra tervez, egész éves nyitvatartással, több helyi fiatalt is alkalmazunk. Séfünk a DiVino Gozsdu séfje, Kovács Balázs. A borlapon a Homola Pincészet borai vannak hangsúlyban, emellett kaphatók válogatott tételek a környékbeli legfontosabb pincékből. A kicsiknek gyerekmenüvel kedveskedünk, köretnek pedig folyamatosan változó szezonális főzelékeket kínálunk.
Gyertek hozzánk barátokkal, akkor is, ha négylábúak!
Cím: 8229 Paloznak, Fő u. 1.
Telefon: +3670 624 4448
E-mail: [email protected]
Facebook
Instagram