Pura Vida Wine & Dine Étterem

Veszprém megye - Tapolca  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8300 Tapolca, Fő tér 6-8.
Telefon: +3687 687-080
E-mail: [email protected]
Facebook
Instgram

http://www.puravidadine.hu/  

Nyitvatartás

Hétfő: 12.00 - 17.00

Kedd - Szerda: zárva

Csütörtök: 12.00 - 21.00

Péntek - Szombat: 12.00 - 22.00

Vasárnap: 12.00 - 21.00

 

A romantikus vidéki hangulatot idéző étterem családi vállakozás, a tulajdonosok a közelben lévő Zalahalápon a falusi turizmusban már kipróbálták magukat, de Spanyolországban is éltek pár évet – innen a mediterrán konyha szeretete, ami a legtöbb ételben visszaköszön.

A délies fogások mellett, mint például a feketekagyló, helyet kaptak a népszerű magyar és nemzetközi ételek továbbgondolt változatai is: a jókai bablevest krémlevesként, a csirke curry-t pedig piadinába tömve lehet rendelni. 

Az állandó fogások mellett van táblára írt napi ajánlat is, de bármit is rendelsz, a fogásokat mindig frissen készítik a látványkonyhában, amire a vendégtérből is rálátni. Az alapanyagok többsége minőségi import termék, a speciálisan az étlaphoz összeválogatott borok többsége viszont balatoni.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Oázis a Klastromhoz Wellness Vendégház

Oázis a Klastromhoz Wellness Vendégház

Ifjúság utcai kutyafuttató

Ifjúság utcai kutyafuttató

Sasfészek Állatorvosi Szakrendelő

Sasfészek Állatorvosi Szakrendelő

220Volt Magyarország Kft.

220Volt Magyarország Kft.