Búbos Csárda

Somogy megye - Balatonberény  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8649 Balatonberény Kossuth L. u. 65.
Telefon: 06/85-377-338
E-mail: [email protected]

www.bubosbereny.uw.hu  
 

Éttermünk a Balaton déli partján fekvő Balatonberényben található. A 180 éves vályogházból átalakított épületben működő csárda egész évben várja kedves vendégeit. A 70 cm széles falakból, eredeti fagerendákból és nádtetőből álló épület a benne található búbos kemencéről kapta nevét.

A külső és belső tereket egyaránt a rusztikus ihletésű berendezések teszik látványosabbá. Belül két terem 10 asztala (45 fő), kívül a terasz részen, további 14 asztal (60 fő) áll vendégeink rendelkezésére.

A konyhát főleg a magyaros ízek jellemzik, de kínálatunkban fellelhetők egyéb ízvilágú ételek is. Előrendelésre egészben sült fogas, ropogós kacsasült, csülök pékné módra, vagy gödöllői töltöttcsirke is kapható. Az ételekhez a kéthelyi Öregbaglas Pincészet borait kínáljuk. A főételek mellett vendégeink ízletes desszertjeink közül is választhatnak, többek között egyik specialitásunkat, a Balogh palacsintát. A gördülékeny kiszolgálást a segítőkész és felkészült pincéreink biztosítják. A jó hangulatot fokozzák rendszeresen tartott programjaink (zenés estek, szabadtéri grillezések).

Éttermünk vállalja különböző rendezvények (keresztelő, ballagási ebéd, stb.) lebonyolítását.

Elfogadunk üdülési csekket, étkezési utalványokat, Erzsébet utalványt és SZÉP kártyát is.

Látogasson el hozzánk Ön is és kóstolja meg a magyaros ízeket, kedvező áron, egy hangulatos csárdában.

Kutyabarát hely vagyunk!

(Tót Anita ajánlása)

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Hotel Bacchus

Hotel Bacchus

Hotel Platán***

Hotel Platán***

BlökiShop - Kutyajó dolgok!

BlökiShop - Kutyajó dolgok!

Hari Kebab

Hari Kebab