Tenkes Csárda

Baranya megye - Csarnóta  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 7811 Csarnóta, Baranya megye - 58-as út mentén, Harkány előtt 4 km-rel
Telefon: +3672 424-057,+3620 589-6052
E-mail: [email protected] 
Facebook
Térkép

 

Nyitvatartás

H-V: 12:00 – 22:00

 

Az ország egyik legnépszerűbb magyar kutyabarát csárdája várja vendégeit hagyományos, hazai ízekre épülő konyhájával, Villányi borokkal és a messze híres magyar vendégszeretettel!

Sokan dolgozunk azon, hogy felélesszük a múlt emlékeit, felkutassuk a múlt "ízeit", mert nem érdemlik meg, hogy a feledés homálya takarja őket. A mai kor eszközeivel élesztjük újjá hagyományainkat, fűszerezve természetes életszemlélettel, megálljt parancsolva a rohanó időnek.

Fedezze fel ételkínálatunkat. Régi magyar szakácskönyvekből és családi receptekből készítjük a hagyományos ízekre épülő ételeinket, a Csárda a régi kort idéző berendezésével, piros-fehér színvilágával, paprikafüzéres díszítésével is hozzájárul ezek élvezetéhez.

Gondoljon egészségére is, tegyen egy sétát házunk táján. Töltsön el sok kellemes percet nálunk és engedjen a csábításnak, ha visszavágyna hozzánk....

Rendezvények ideális helyszíne, bel- és kültéren egyaránt.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Cafe Alessio

Cafe Alessio

Cafe mug

Cafe mug

Kutyavarázs kutyapanzió

Kutyavarázs kutyapanzió

Mèszkö Park - Kutya Agility park

Mèszkö Park - Kutya Agility park