Bestia

V. kerület - Budapest  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1051 Budapest, Szent István tér 9-11
Telefon: +36 1 300 7575
E-mail: [email protected]
Facebook

http://bestia.hu/  

Nyitvatartás

H-Sze: 12:00–0:00

Cs-Szo: 12:00–2:00

V: 12:00–0:00

 

A Bestia 2015 tavaszán nyitott kocsma sörrel, hússal, zenei programokkal. A Bazilika tövében a hazai kézműves sörök előtt tisztelgünk kézzel evős magas-kocsmagasztróval.

Szortimentünket a főzdék új generációjával szoros együttműködésben alakítottuk ki, így verődött csapra tizenkét hazai jóféle kézműves sör. A sörkorcsolyán túlmutató fogásokat (pl. Flatbread, Hamburger, Rib-Eye, Csülök, fél csirkéink és kacsáink) elfogult konyhatechnológiai felkészültséggel készítjük, de lazán. Névszerint Josperrel, Rotisseire-rel, és fatüzeléses kemencével. A Bestia hedonista világnézetének hangsúlyos része még a mindenesti zenei program.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Kárpát utcai kutyafuttató

Kárpát utcai kutyafuttató

Márvány étterem

Márvány étterem

Balatonföldvári kutyabarát fürdőhely

Balatonföldvári kutyabarát fürdőhely

Anjuna Ice Pops - Buda

Anjuna Ice Pops - Buda