Palapa Mexikói Étterem

Pest megye - Szentendre  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető Kutya csak a hely külön engedélyével vihető

Elérhetőség

Cím: 2000 Szentendre, Dumtsa Jenő utca 14/a
Telefon: +3626/302-418, +3620/449-0398
Email: [email protected]

www.palapa.hu  

Nyitvatartás

Hétfő - csütörtök: 17-22
Péntek: 17-24
Szombat: 12-24
Vasárnap: 12-22

 

Egy olyan hely, ahol az autentikus mexikói konyha ételei mellett grill ételeinket is megízlelheti. Hamísitatlan mexikói hangulatban és miliőben töltheti el az időt, amit olyan vendégeink is megerősíthetnek, akik már megjárták az "eredeti helyszíneket".

Szentendre belvárosában, hamisítatlan mexikói hangulatban és miliőben tölthetik el az időt az ide érkezők. A 2001-ben megnyílt étterem színes falai, jó hangulatú színes képei és sok zöld növénye autentikus hangulatot keltenek, és felébresztik a vágyat a mexikói konyha ízei iránt. A konyhán sokféle zöldséggel dolgoznak, és az elmaradhatatlan tortillatészta is szinte minden ételükben jelen van. A közkedvelt tapas bárban apró falatkákból, különleges krémekből adnak ízelítőt.


"A kikötésük az volt, hogy a kutya barátságos legyen, a kerthelyiségbe és a benti részbe egyaránt be lehet vinni, és még vizet is hozott a kuytusnak a pincér.:)" (Somogyi Szilvia ajánlása)  

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Facebistro

Facebistro

Palack Bor-Tapas Bár és Borkereskedés

Palack Bor-Tapas Bár és Borkereskedés

Kóstolom Kft.

Kóstolom Kft.

Újpesti kutyafuttató

Újpesti kutyafuttató