Szeremley Borház

Veszprém megye - Badacsonytomaj  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8261 Badacsonytomaj, Kisfaludy Sándor u 5
Telefon: +3687431382
E-mail: [email protected]
Facebook

http://szeremleyborhaz.com/  

Nyitvatartás

H-V: 12:00–22:00

 

Éttermünk a napfogyatkozás (1999) alkalmával nyitotta meg a kapuit a Badacsonyi hegy szívében, szimbolizálva ezzel a balatoni vendéglátás újraszületését és nem a mennyiségre, hanem a minőségre való törekvést.

Szeremley Huba eszmeiségét követve, családtagjai, lánya és veje folytatja a családi tradíciót, a minőséget megőrizve, remélve, hogy unokáink is tovább fogják vinni az ételek és borok szeretetét.

Kezdeti nehézségek után elsődleges célunk, hogy az emberek ebben a rohanó világban le tudjanak ülni egy órára a gyönyörű lugas alatt, s ne csak az ételek ízével, hanem a látvánnyal is elteljenek, s ezt a gyönyörű festői tájat a borokkal megkoronázva, olyan élményként tárolják el magukban, hogy mikor visszatérnek hétköznapjaikba, szívesen gondoljanak vissza arra, hogy milyen kellemes időt töltöttek itt nálunk.

A megváltozott világunkból próbálunk egy kisebb szigetet létrehozni, s próbáljuk visszahozni a régmúlt elfeledett ízeit és szokásait, törekszünk arra, hogy ételeink íze harmonikusabb és kiegyensúlyozottabb legyen. Követjük hagyományainkat, de merünk nagyokat álmodni és azt megvalósítani.

Komolyan vesszük vendégeink igényét, várjuk visszajelzésüket. Véleményük nagyon fontos számunkra, mivel folyamatosan változnak a fogyasztási szokások és stílusok, nem ragadunk meg a múltban, hanem szeretnénk, hogy fejlődve, véleményük mentén, segítségükkel a lehető legjobbat tudjuk nyújtani nekik.

A Szeremley Borház kint is, bent is szívesen fogadja a kutyával érkezőket!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok

Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok

Art Hotel Szeged

Art Hotel Szeged

Academy Golf Budapest

Academy Golf Budapest

Dédi Vendégháza

Dédi Vendégháza