Tiszavirág étterem
A ház építészetében szorosan összefonódó múlt és jelen kettőssége tükröződik gasztronómiai filozófiánkban.
Éttermünkben a legkiválóbb alapanyagokkal dolgozunk, mindent frissen készítünk a legmagasabb minőségben, melynek köszönhetően a legjobb étterem és szálloda lettünk Szegeden a neves francia Gault&Millau 2017. kalauz tesztelése alapján. Lehetőség szerint próbálunk minél több helyi alapanyagot felhasználni tiszta, házias ízű ételeinkhez.
Lelkes csapatunk eltökélt szándéka hogy Szegedet felrakjuk az ország gasztronómiai térképére, illetve különleges, családias fogadtatásban részesítsük a városunkba látogató utazókat.
Nyitva tartás:
Kedd-Szombat: 12:00–15:00, 18:00–22:00
Vasárnap-Hétfő: Pihenőnap
E-mail: [email protected]
Telefon: +3662 554 888