KIOSK Budapest

V. kerület - Budapest  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1052 Budapest, Március 15. tér 4.
Telefon: +3670 311 1969
E-mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/kiosk.budapest

http://www.kiosk-budapest.hu  

Nyitvatartás

hét - vas: 12:00 - 1:00
 

A KIOSK Budapest kialakításakor egy nagyvárosi találkozóhelyet szerettünk volna létrehozni, ahol üzletemberek, baráti társaságok, kisgyermekes családok és kutyabarátok is jól érezhetik magukat egy ebéd vagy vacsora közben, az egyedi bútoroknak, stílusos dekorációnak, a változatos programoknak és az élőzenének köszönhetően.

Minden nap várunk a KIOSK Budapestben ebédre, munka utáni lazításra, vacsorára, borozásra, barátkozásra, vagy éppen egy kis hétvégi táncolásra. Gyere és ülj le bárpultunkhoz, válogass esti zenei programjaink közül és élvezd az életet.

Cukrászatunk a legjobb süteményekkel, a városban egyedülálló tányérdesszertekkel vár. Mindez a belváros szívében, csodálatos környezetben és panorámával, az Erzsébet híd pesti lábánál a Március 15. téren.

kutyabarát KIOSK

kutyabarát KIOSK

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Árpád fejedelem útja kutyafuttató

Árpád fejedelem útja kutyafuttató

Chess étterem

Chess étterem

Goofy Kutyakozmetika

Goofy Kutyakozmetika

Kutyák a Rák Ellen az Életért Alapítvány

Kutyák a Rák Ellen az Életért Alapítvány