Diana étterem

Győr-Moson-Sopron megye - Kóny  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető Kutya csak a hely külön engedélyével vihető

Elérhetőség

Cím: Kóny, 85-ös főútvonal 17. km-nél
Telefon: 06/96/280-775
E-mail: [email protected], [email protected]

 
 

A Győrt Sopronnal összekötő 85-ös főút 18-as km-énél, a kónyi parkolóban várjuk kedves vendégeinket. Célunk a betérő vendégek gyors, pontos kiszolgálása, igényeinek legmagasabb szintű teljesítése. Hogy ezen célunknak eddig sikerült megfelelnünk, azt bizonyítja, hogy sok vendégünket visszajáróként köszönthetjük.

Térségünk mindig híres volt erdeinek, dús mezőinek gazdag vadállományáról, az itt tartott vadászatokról. A magyar vad évszázadok óta hűséges kísérője a magyar konyhának, a magyar asztalnak. Úgy gondoltuk, hiányt pótolunk az által, ha étlapunk széles választékában kiemelkedő helyet szentelünk a vadételeknek. Különleges hal-, vad, rostonsült ételekkel, kitűnő hazai specialitásokkal állunk kedves vendégeink rendelkezésére. Mindezek mellett természetesen az európai konyhának megfelelő kínálattal is várjuk Önöket.

Az étterem mellett üzemelő Diana büfé a sietős vendégek célpontja. A hosszabb nyitvatartás teszi lehetővé, hogy fogadni tudjuk a reggelizni vágyókat. Ebédre frissensülteket, egytálételeket kínálunk, de ha baráti társasággal csak megpihenni vágyik egy jó kávé, Pannonhalmi pálinka, hideg sör, üdítő mellet, állunk rendelkezésre.

Hogy minden igényt teljesíteni tudjunk, kérjük nézzenek be az „Oázis" vegyeskereskedésbe. Itt gazdag áruválasztékkal találkozik a betérő utazó. Hosszú nyitva tartásban kínálunk friss pékárut, tejterméket, szalámit, házi füstölt finomságokat, gyümölcsöt, italokat, dohányterméket, ajándéktárgyakat.

Kedves vendégeink! Reméljük, hogy sikerült felkelteni érdeklődésüket, és örömüket lelték főztünkben, valamint a kiszolgálással is maradéktalanul meg voltak elégedve. Kérjük vigyék jó hírünket útjuk során és bízunk benne, hogy mielőbb újra vendégekként üdvözölhetjük Önöket.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Óbudai Múzeum

Óbudai Múzeum

Kutyaközpont - Kutyapanzió

Kutyaközpont - Kutyapanzió

Stadt étterem és kávézó

Stadt étterem és kávézó

Café Kara

Café Kara