Gyradiko Taverna

III. kerület - Budapest  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: III. ker. Királyok útja – Pünkösdfürdő utca sarok
Telefon: (+36-1) 243-4986, (+36-20) 541-0922
E-mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/gyradikotaverna

http://gyradiko.hu  

Nyitvatartás

hét: 13:00 - 23:00
ked - vas: 11:00 - 23:00
 

Büszkén mondhatjuk, hogy már több mint 13 éve szolgáljuk a görög ételek kedvelőit. Családias hangulatú tavernánk mottója "Egy falat Görögország!" szinte mindent elmond rólunk.

Célunk, hogy az eredeti görög gasztronómiai értékek eljuthassanak mindenkihez. Ehhez természetesen igyekszünk alapvetően görög alapanyagokat, fűszereket használni. Eredeti alapanyagokból, eredeti receptek alapján készítjük ételeinket. A görög származású tulajdonosok, a görög és magyar kollégák mindegyike jól ismeri a görög konyha rejtelmeit. Ezért is állandó a minőség.

Kollégáink felkészültek, kérdezzenek nyugodtan az ételek elkészítésének módjáról, hogy milyen ételeket érdemes megkóstolni, milyen napi ajánlataink vannak és milyen bort ajánlunk a kiválasztott ételekhez.

A Gyradiko Taverna is indult Az Év Kutyabarát Helye 2014 pályázaton!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Vet-Plus Állatgyógyászati Patika

Vet-Plus Állatgyógyászati Patika

Campona

Campona

Petneházy Club Hotel

Petneházy Club Hotel

Művelődési szint (Müszi)

Művelődési szint (Müszi)