Chess étterem

VII. kerület - Budapest  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1074 Budapest, Dob utca 63.
Telefon: +361 882 3080
E-mail: [email protected]
Facebook

http://www.chessrestaurant.hu/  
 

2011 nyarától megújultunk a Chess Étteremben: új vezetőség, új személyzet és új koncepció vár a Dob utcában! Ez utóbbi azt jelenti, hogy az igen dicséretes módon egyre népszerűbb olasz-francia bisztrókonyha jellegzetes fogásai egy étlapra kerültek a magyar konyha klasszikus fogásaival.

Az étlap évszakokra hangolt, minden héten friss menüajánlat készül, tavasztól őszig pedig a hangulatos belső udvarban is ebédelhetsz-vacsorázhatsz.

Chéfünk olyan ötletgazdag étlapot álmodik meg nekünk minden szezonban, amire felkerülnek az olasz és francia bisztró konyha remekei, emellett megcsillannak a magyar konyha klasszikus ízei is. Konyhánkban kiváló minőségű alapanyagokat használunk, és fontos szerepet kap, az alkotó konyhai művészet, valamint kreativitás, ám mindez laza, letisztult és közérthető formában bemutatva.

Mit mondhatnánk? A Chess Étterem feketén-fehéren egy hangulatos, egyértelműen törzshely gyanús bisztró, ahol a mindig megújuló konyhai kreativitást kiváló alapanyagokból letisztult, közérthető formában készült finomságokban kóstolhatod meg nap mint nap. 

Chess Étterem nyitott, most Te lépsz!

 

 

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Chemolak Márkabolt

Chemolak Márkabolt

Kadarcsi Csárda Múzeum

Kadarcsi Csárda Múzeum

Olze Panzió

Olze Panzió

Náncsi néni vendéglője

Náncsi néni vendéglője