Larus Étterem

XII. kerület - Budapest  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1124 Budapest, Csörsz utca 18/b.
Telefon: +36 1 799 2480
E-mail: [email protected]
Facebook

Mikrochip leolvasó hely

http://larusetterem.hu  

Nyitvatartás

hétfő-szombat: 11:30-23:30
vasárnap: 11:30-15:00

 

 

Az egyedülálló kilátással és terasszal rendelkező Larus Étterem a budai Gesztenyéskert mellett található. Tágas belső tere eltolható üvegfalakkal kapcsolódik az étterem teraszához és szőlőskertjéhez

A Larus konyháját Várvizi Péter chef irányítja, aki a mai magyar csúcsgasztronómia és modern szakácsképzés egyik legmeghatározóbb alakja. Ételei letisztult egyszerűséggel képviselik az ízek tudatos, sokszor tudományos párosításait. A konyha stílusa csak annyira magyar, mint amennyire nemzetközi is. Változatos technológiák, szezonális alapanyagok, érthető és izgalmas ízharmóniák, borokkal párosítva.

A Larus étterem 2016-ban az Év Kutyabarát Helye pályázaton a Kutyabarát.hu különdíját is elnyerte. Az alábbi képen a Larus kreatív séfje, Várvizi Péter - aki egyébként szintén kutyabarát és egy border collie büszke gazdája - vette át a díjat.

Várvizi Péterrel készült interjúnk ITT olvasható.

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Replülőtéri kutyapanzió

Replülőtéri kutyapanzió

Szépalma-Porva-Borzavár környéki erdők

Szépalma-Porva-Borzavár környéki erdők

Delanta Panzió

Delanta Panzió

Árnyas Étterem és Kertvendéglő

Árnyas Étterem és Kertvendéglő