Ürömi Hütte

Pest megye - Üröm  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 2096 Üröm, Rókahegyi út 1000/10
Telefon: +3670 432 0968
E-mail: [email protected]
Facebook

http://uromihutte.hu  

Nyitvatartás

Hét: 11:00 - 22:00
Kedd - Sze: 11:00 - 23:00
Csüt - Szo: 10:00 - 23:00
Vas: 10:00 - 22:00
 

2013. szeptember 09.-én egy napsütötte szombat délelőtt megnyitott az Ürömi Hütte. Az indulást óriási várakozás előzte meg, és pontban 11 órakor gyalogosan(!) meg is érkeztek az első vendégek. Nekünk tulajdonosoknak azok a pillanatok örökre az emlékezetünkbe vésődtek. Az indulás napja fesztivál hangulatban telt, rögtön kiderült, hogy nem dolgoztunk hiába, igény van Ürömön egy jó helyre, ahova be lehet ülni egy finom pizzára, vagy egy pohár italra.


Étterem kategória - Vidék

Legtöbb szavazatot kapott hely

 

A HÜTTE ÉRZÉS

Aki járt már sípályán annak nem kell magyarázni, mi is az a hütte. A hüttében meleg van, a hütte barátságos, a hütte egy laza hely ahol a fáradt átfázott síelő megiszik egy sört vagy egy forró italt, bekap egy levest, egy szelet pizzát, vagy ami épp a kínálat. A hüttében az a jó, hogy kicsatolt síbakancsban csoszogva, kigombolt síoverallban úgy huppanhatunk le a székre, ahogy otthon a kedvenc fotelunkba. A hütte menedék. A hütte szó hallatára mindenkinek felderül az arca, a hütte a lazítás helye. Az a célunk, hogy ezt az érzést becsempésszük a hétköznapokba, hogy ez a hangulat ne csak a vakáció része legyen. Szeretnénk ha az Ürömi Hütte közösségi térként működne, ahol rendszeressé válnak a közös meccsnézések, ahol a vendégek szóba elegyednek egymással, ahol kiderül, hogy hívják a „mosolygós bácsit, akinek a kis fekete kutyája van”.

PIZZA ÉS SÖR

Az alap – amit mindenki szeret, amit nem lehet megunni. Staropramen világos, Staropramen barna, Hoegaarden, és Belle Vue Kriek – négy féle csapolt sör és 15 féle pizza alkotja az étlap „gerincét”. Aki mégis valami másra vágyik, annak sem kell csalódnia.

Nálunk csapból folyik az olasz habzó bor, 5 féle házi szörpöt kínálunk a gyermekeknek, és kítűnő Lavazza kávét annak aki csak egy kávéra ugrik be hozzánk.

Napi étel és – leves kínálatunkban a magyar és a nemzetközi konyha legfinomabb fogásait kínáljuk.
Alapelvünk, hogy minőségi ételt csak minőségi alapanyagokból lehet készíteni. Előnyben részesítjük a helyi termelőket, ezért folyamatosan kutatjuk a környébeli beszállítókat.

A CSAPAT

A Hüttében arra törekedtünk, hogy a személyzet maximálisan hozzájáruljon a lazítás élményéhez. A csapat egy része „régi motoros”. A legkiválóbb éttermekben dolgoztak együtt, fél szavakból megértik egymást. Séfünk a szakmája megszállottja, a tökéletlenség számára elfogadhatatlan. A Hütte csapatának egyetlen célja, hogy minden vendég otthon érezze magát nálunk.

A HÜTTE ÉS A KUTYÁK

A Hütte a környéken elkóborolt kutyák kedvelt zarándokhelye.  A haspók labradorok és torzonborz kerti keverékek gyakran gazdi nélkül is belátogatnak a Hüttébe. Eddig minden hozzánk érkező "anyátlan" kutyának a Facebook közösségünk segítségével megleltük a gazdáját, reméljük ez a jövőben is így lesz. Éttermünkbe szeretettel fogadjuk a jól nevelt kutyával érkező vendégeket. Ételmaradékainkat a labrador fajtamentők szállítják el.
 

Reméljük elértük célunkat! Tegyen egy próbát, látogasson el hozzánk!

Várjuk szerettel az Ürömi Hüttében!

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Országbíró sétány - Szegedi úti kutyafuttató

Országbíró sétány - Szegedi úti kutyafuttató

Horog Étterem - Delicatesse

Horog Étterem - Delicatesse

Derecskei Állatbarátok Közhasznú Egyesülete - Állatkuckó

Derecskei Állatbarátok Közhasznú Egyesülete - Állatkuckó

Tahi Nonstop Vegyeskereskedés

Tahi Nonstop Vegyeskereskedés