Rapido Fast and Good

VII. kerület - Budapest  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1073 Budapest, Erzsébet körút 50.
Telefon: +3620 260 3505
E-mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/RapidoFastGood

 

Nyitvatartás

Hét - Vas: 11:00 - 23:00
 

Cégünk 1987-es fennállása óta készít minőségi élelmiszereket. Ez a mi történetünk, ami bemutatja a ránk jellemző igényességet, innovációt és az általunk forgalmazott ételek minőségének fejlődését. Az évek folyamán rendkívül eredményesen, folyamatos üzleti növekedést produkálva álltunk helyt az iparág piacán és mára már sok más márka fektette belénk folyamatos bizalmát azáltal, hogy a mi termékeinket vásárolja.

Alkalmazottaink tisztában vannak vállalatunk értékeivel, amik nem csak a kiváló termékek és szolgáltatások nyújtását foglalják magukba, hanem a kreativitás és a folyamatos vevőközpontúságot is reprezentálják. Ezekre az alapokra építve, több mint 20 éve képesek vagyunk a technológia és eredetiség olyan keverékével szolgálni, ami napról napra folyamatos és minőségi szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek.

Cégünk a legkorszerűbb technológiákat felhasználva, de a legbefolyásolóbb emberi tényezőt nem hanyagolva készíti termékeit, ami mára mondhatni teljes mértékben beépült vállalati kultúránkba. Az integráció folyamán a legmodernebb szakmai és műszaki eljárások révén, de szilárdan ragaszkodva hagyományainkhoz (a magas fokú kézműves termékekhez) nyújtjuk szolgáltatásunkat. Az emberi alkotószenvedély és a technológia ötvözésével szívügyünk, hogy ügyfeleink megtalálják azt a fenomént, ami teljes körű elégedettséget képes számukra nyújtani. Mindennapi erőfeszítésünk a tegnap határainak legyőzése, hogy a holnapban elérjük céljaink.

Napjainkban a gyors éttermek virágzásukat élik, amik folyamatosan próbálnak alkalmazkodni az állandóan változó fogyasztói igényekhez. Igazán sikeres egy vállalkozás csak akkor lehet, ha annak vezetői és alkalmazottai is megértik, hogy ma már nem lehet kitérni a változás elől, a folyamatos fejlődés és változtatás mindennapjaink részévé vált. Ez hát a mi jelszavunk is: Innováció! Cégünknél ez nem csak a folyamatos gyártási technológia fejlesztését foglalja magába, hanem mindenekelőtt kifejezetten nagy figyelmet szánunk az új ötletekre, megoldásokra, melyek segítségével folyamatosan megfelelhetünk az éppen aktuális piaci trendeknek. Szakácsaink folyamatosan foglalkoznak új receptek, új ízek kitalálásával, amikkel termékeink még jobban idomulnak vásárlóink igényeihez. Fontos számunkra, hogy alkalmazottaink körében a csapatmunka, a minőségi tevékenység és az erőforrások optimális kihasználása állandó legyen. Továbbá nagy hangsúlyt fektetünk annak a felfogásnak az elfogadása, hogy az ügyfél immár nem a vállalati küldetés célja, hanem annak részesévé vált, érte de "vele együtt" cselekszünk. Mindezek tükrében elmondható, hogy a munkánkra jellemző hatékonyság és az eredményesség, illetve ügyfeleink visszajelzései egyöntetűen bizonyítják piaci eredményességünk.

"Isteni finom olasz ételek, kedves alkalmazottak és még vizslával is talalkoztunk :)" (Endrefi Vica ajánlása)

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Oroszlános Borvendéglő és Borhotel

Oroszlános Borvendéglő és Borhotel

Baráthegyi Vakvezető kutyaiskola

Baráthegyi Vakvezető kutyaiskola

MOL benzinkút, M7 Balatonlelle

MOL benzinkút, M7 Balatonlelle

Széna téri kutyafuttató

Széna téri kutyafuttató