Széchenyi Étterem és Kertvendéglő

XIV. kerület - Budapest  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1146 Budapest, Álletkerti körút 9-11.
Telefon: +36 30 906 1294
Email: [email protected]
Facebook: facebook.com/Kertvendeglo

www.szechenyietterem.hu/  

Nyitvatartás

11.00 - 22.00h

 

A Városliget mindig is kedvelt kiránduló- és találkahelye volt a pesti lakosságnak.Marth Károly vendéglős, 1898 Ezerjó néven nyitott éttermet a jelenlegi fürdővel szembeni dombokon. Később több vendéglő is ugyanezt a nevet viselte. A Széchenyi Étterem Kft. azzal a nemes céllal jött létre 1996 -ban, hogy Gróf Széchenyi István életének, munkásságának és a magyar kisvendéglős kultúrának élő emléket állítson.

Egy tányérnyi élmény és újragondolt magyar konyha a Városligetben. A patinás Széchenyi Fürdő tövében vár mindenkit az ideális esküvő és rendezvényhelyszín. A Városliget a romantikus séták, családi programok színhelye. Már 1898-tól Ezerjó néven üzemelt a fürdő szomszédságában egy híres étterem, a jelenlegi étterem elődje pedig 1927-ben nyílt meg. Akadnak, akik az újragondolt magyar konyha remekeiért, vannak, akik az egyedi, 180 fokos kilátás hangulatáért szeretnek a Széchenyi Kertvendéglőbe járni, de vannak, akiket az étterem atmoszférája ragad magával. 

Újragondolt magyar konyha, hagyományos ízek, speciális hal- és vadételek, valamint borkülönlegességek is találhatóak az étterem kínálatában. Az alapanyagok legnagyobb része hazai termelőktől származik.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

2-es Klub

2-es Klub

Oroszlános Borvendéglő és Borhotel

Oroszlános Borvendéglő és Borhotel

Rákosligeti Állatorvosi Rendelő

Rákosligeti Állatorvosi Rendelő

Hűvösvölgyi út kutyafuttató

Hűvösvölgyi út kutyafuttató