Dunyha vendéglő

II. kerület - Budapest  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1029, Budapest, Feketefej u. 2-4.
Telefon: (061) 391 8019
E-mail: [email protected]

http://dunyha.hu/  

Nyitvatartás

H-V: 12.00 - 21.00

 

Pihe-puha kényeztetés Budapest első libaéttermében.

A Dunyha Vendéglőben összeollóztuk mindazt, ami egy harmonikus és családias étteremhez kell. Télen a melegséget sugárzó kemencében, melyben saját füstölésű alapanyagokat is készítünk, liba legyen a talpán, ami nem pirul meg ropogósra!

A Dunyha Vendéglő a hagyomány minden elemét büszke karakánsággal viseli. Megrendíthetetlenül hiszünk a kézműves termelői frissességben. Nem csak Márton napon, de egész évben hangsúlyosak a libaételek, amellett hogy a legjobb értelemben vett házias konyhát kínáljuk. Nyáron, a mesehelyszínt megidéző varázskertben a kemence mellett a grillkonyha tüze is ég, folyamatosan készülnek az ételek, melyek nagyanyáink rég feledett receptjeit hívják újra életre.

A Dunyha Vendéglő a Petneházy Club Hotel területén található. Számtalan további terem és egyéb tér áll azok rendelkezésére, akik esetleg nagyobb események, rendezvények helyszínét keresik. A Rendezvénypark menüben még több információval szolgálunk ezzel kapcsolatban.

Élhető design, rusztikus tér és pihe-puha kényeztetés a város fölött! Legyen a vendégünk! Hungarikumot minden napra!

"Család- és kutyabarát étterem, házias konyha. Budapest első libaétterme. Nyáron a teraszon is, de a belső térben is szívesen látott vendégek a kutyusok. Kirándulás a Budai hegyekben, utána ebéd. Kutyával is tökéletes program. Vasárnaponként Sunday Brunch is van." (Freund Judit ajánlása)

A Dunyha Vendéglő is indult az Év Kutyabarát Helye 2014 pályázaton.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Hard Pop Café

Hard Pop Café

Főnix Kutyapanzió

Főnix Kutyapanzió

Vadaspark Étterem

Vadaspark Étterem

Erdei Kisház

Erdei Kisház